Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання автомобіля вініловою плівкою

Ви є власником компанії та маєте свій корпоративний автомобіль? Однак є сумніви щодо того, чи слід замовляти послугу обклеювання автомобіля вініловою плівкою. Звичайно, дуже дорогий автомобіль для цього, мабуть, не підійде. Але звичайний автомобіль, особливо корпоративний транспорт, може значно збільшити продажі та залучити додаткові замовлення.

Порахувати ціну онлайн
обклеювання автомобіля вініловою плівкою
Так виглядає автомобіль після обклеювання вініловою плівкою

Для чого потрібне обклеювання автомобіля вініловою плівкою?

Кожен автомобіль використовується для переміщення, доставки товарів, товарів тощо. На даний момент кожен, хто бачить ваш транспорт (водії, пасажири, пішоходи), може стати вашим потенційним клієнтом. То чому б не використати свій автомобіль як рекламну платформу? Це просто величезне охоплення всіх груп населення протягом всього дня.

Обклеювання автомобіля вініловою плівкою – це дуже вигідна рекламна інвестиція, вона працюватиме на вас як мінімум 2-3 роки (термін служби якісної плівки).

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Види плівок на авто:

Вінілова плівка – стандартне та недороге рішення (залежно від обраного типу плівки). Це білий вініл з розчинником, а потім ламінований прозорою плівкою тієї ж серії. Друк необхідний для нанесення потрібного малюнка, а ламінування – для захисту від фізичного впливу.

Існує кілька типів плівок, і кожен з них призначений для конкретної мети:

  • Дешева китайська плівка. Не рекомендуємо використовувати ні за яких обставин! Різниця в ціні дуже мала, а термін служби скорочується на рік-два. Більше того, сам процес демонтажу наклейки на авто з китайської плівки дуже проблематичний.
обклеювання автомобіля вініловою плівкою
Реклама на авто з дешевої китайської плівки
  • Мономерна каландрована плівка – продукція відомого німецького бренду: oracal, orajet. Оптимальний для рівних поверхонь. Термін служби – 1-3 роки.

І звичайно, при необхідності всі типи плівок можна об’єднати в один проект. Плівки в свою чергу поділяються на багато різновидів:

  • Глянцева. Поверхня такої плівки стійка до впливу вологи і ультрафіолету, тому це вдалий варіант для реклами на авто.
  • Матова. Чудово передає глибину кольору.
  • Прозора. Популярне рішення для брендування вікон авто.
  • Легкознімна. Даний матеріал легко демонтується при необхідності. При цьому від клею не залишиться жодних слідів. Відмінне рішення для короткострокових промоакцій, розпродажів і т. д.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для БЕЗКОШТОВНОЇ консультації!