Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Брендування авто це

Брендування авто це процес виготовлення і розміщення наклейки на машину. За допомогою спеціальних інструментів ви зможете забрендувати практично будь-який автомобіль, незалежно від форми кузова та кількості складок.

Порахувати ціну онлайн

Брендування авто це реклама

Брендування авто це не тільки оклейка автомобілів для реклами вашого підприємства, це також спосіб захисту автомобіля плівкою від впливу факторів, що негативно впливають на стан лакофарбового покриття. Брендування авто на сьогоднішній день є самим ефективним і простим способом донести вашу рекламну інформацію або сюжет до цільової аудиторії.

За допомогою захисної плівки ви можете захистити свій автомобіль від: паркувальних подряпин та потертостей, бризок фарби, природного бруду (наприклад, комах або пилку з деревних квітів) та хімічних речовин (наприклад, асфальтових речовин, солі на вулицях взимку), знебарвлення та вицвітання лаку, спричинене ультрафіолетовим випромінюванням.

брендування авто це
Брендування авто для Бельгійське містечко

Захисна плівка запобігає корозії?

Хоча плівка не здатна повністю захистити автомобіль від іржі, вона, безумовно, здатна затримати процес корозії та зменшити масштаб явища. При належному догляді плівка захищатиме ваше авто до 5-ти років. Виробники захисних плівок пропонують пакети для повного та часткового обгортання автомобілів. Існує також можливість покриття автомобіля захисною плівкою за індивідуальним малюнком (частини кузова, найбільш схильні до негативних факторів).

Реклама на автомобілі вашого підприємства – це відмінне рішення для підвищення іміджу вашої компанії та можливість вигідно виділити серед конкурентів. Компанія “ПромоЕкспрес” займається професійним брендуванням авто понад 14 років. В процесі виробництва реклами ми використовуємо тільки високоякісні матеріали німецького виробника.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Етапи замовлення брендування

  • Заявка. Залиште онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації.
  • Підготовча робота. На цьому етапі ми проводимо попередній прорахунок вартості реклами враховуючи всі ваші побажання. Група дизайнерів працюють над розробкою рекламного макету або адаптують вже готовий макет, якщо він у вас є, під майбутнє брендування. Після цього відбувається підписання договору, згідно якого відбуватиметься оплата.
  • Оплата. Менеджер узгоджує остаточну вартість проекту, після чого проводиться оплата згідно умов договору.
  • Виробництво та поклейка. Друкуємо та ріжемо плівку згідно погодженого макету. Відбувається поклейка авто плівкою нашими фахівцями.
  • Гарантія. Ми гарантуємо якість виконання робіт по нанесенню реклами на Ваше авто та здійснюємо гарантійне обслуговування протягом 12-ти місяців. Зображення збереже свою яскравість та чіткість впродовж експлуатації, крім того завжди можна здійснити демонтаж, при цьому плівки не пошкодять фарбу на поверхні авто.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті!