Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Що таке брендування

Компанії що намірені покращити свій імідж задумуються про те, що таке брендування. А це є напрямок в рекламній діяльності, мета якого покращити імідж фірми, підвищити популярність свого продукту, загальну впізнаваність шляхом розміщення рекламної інформації на відповідних поверхнях.

Порахувати ціну онлайн

Взалежності від потреб замовника, термінів використання, бюджету ми підберемо для вас потрібні плівки, щоб виконати брендування відповідно до поставленних завдань. Ми виконуємо повне обклеювання автомобіля, окремі його частини кольоровим зображенням, а також обклеюємо аплікаціями з вінілових плівок.

що таке брендування
Так виглядає якісне брендування авто

Що таке брендування та які способи розміщення інформації на авто?

Найпопулярніший спосіб – поклеїти спеціальну вінілову плівку, тому що таке брендування відрізняється розумними витратами, простотою процесу та великими можливостями, коли справа стосується творчої реалізації рекламної ідеї.

Реклама бренду на автомобілі – це дуже ефективний спосіб виразити себе та відмежуватись від своїх конкурентів, вона має ряд незаперечних переваг якщо враховувати деякі важливі правила:

  • фотографії – вони привертають увагу в першу чергу. А оскільки реклама, знаходиться в постійному русі, потенційний клієнт має лише кілька секунд, щоб сприйняти їх повідомлення. Іншими словами, люди, побачивши фото, зрозуміють, що ви просуваєте цей товар і тип послуги.
  • логотип – при плануванні брендування автомобілів слід пам’ятати, що без привабливого і пам’ятного логотипу, який би асоціювався з маркою, нічого не відбувається. Наші дизайнери рекомендують використовувати не більше двох, максимум трьох, основних корпоративних відтінки. Це допоможе вам зосередитись на основних цільових групах.
  • текстова інформація – вона повинна бути стислою, зрозумілою, не містити технічної термінології та неоднозначностей. Текстовий блок – це не більше двох шрифтів, які використовуються, великі і читабельні, щоб люди мали можливість читати його, навіть віддалено та в русі. В ідеалі колір зображення – яскравий і контрастний на основному тлі.
  • розташування – текстове оголошення має бути відповідно розміщене. Тому що це впливає на читабельність, помпезність та видимість з різних ракурсів. Транспортний засіб постійно перебуває в русі, і піддається впливу дощу та снігу, він часто забруднюється. Через це текстову інформацію слід розміщувати вгорі автомобіля.

Найголовніше, що потрібно від реклами розміщеної на автомобілі – звернути увагу на компанію, її логотип та розуміння основних послуг, які вона надає. Ми знаємо що таке брендування автомобіля, адже це один з основних профілів нашої діяльності!

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!