Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання автомобіля плівкою ціна

Останні дослідження доводять, що реклама на транспортних засобах займає одне з провідних місць, коли мова йде про візуальний зв’язок між рекламованим об’єктом та споживачем. Запорукою успіху реклами на авто є її мобільність, тобто реклама рухається разом із автомобілем і її можна знайти в будь-якому місці та в будь-який час. Послуга брендування, яку часто називають обклеювання автомобіля плівкою ціна доступна для кожного підприємця.

Порахувати ціну онлайн
обклеювання автомобіля плівкою ціна
Так відбувається обклеювання автомобіля плівкою

Метою мобільної реклами є можливість представлення: сфери діяльності даної компанії, конкретного товару або рекламної кампанії, що проводиться, тому найчастіше використовується на корпоративних автомобілях, вантажних автомобілях, транспортних засобах, тобто автобусах, трамваях і метро.

Що стосується використовуваних матеріалів, то найчастіше використовуються полімерні плівки, залиті або останнім часом все більш і більше світловідбиваючих плівок, які друкуються або вирізаються на плотері, а потім приклеюються до кузовних частин транспортного засобу.

Як створюється реклама на автомобілі?

Вхідним елементом у виробництві реклами є замовник, який хоче рекламувати свою компанію, предметом діяльності буде товар. Після попередньої домовленості з клієнтом щодо дизайну та надання наявних графічних матеріалів (логотипу, фотографій виробів тощо) відбувається наступний етап виготовлення, який є розробкою графічного дизайну.

Розробкою макету займається графічний дизайнер на комп’ютері через спеціалізовані графічні програми. Після того, як клієнт схвалить макет, належним чином підготовлені графічні матеріали передаються до друкарні.

обклеювання автомобіля плівкою ціна
Створення реклами на автомобілі

Після того, як реклама буде наклеєна та закріплена кваліфікованим персоналом, ми можемо бути впевнені, що клієнт залишиться задоволений, а реклама на його машині, безумовно, буде працювати на вас довгі роки. Ми використовуємо тільки високоякісні німецькі плівки Oracal, які мають гарантію якості на матеріал. Термін експлуатації реклами на авто від 3-5 років.

Яка обклеювання автомобіля плівкою ціна?

Обклеювання автомобіля плівкою ціна залежить від розміру рекламного зображення та форми заклейки авто.

Що впливає на ціну?

  • Тип автомобіля;
  • Кількість транспортних засобів;
  • Тип склеювання (часткова оклейка, повна оклейка авто);
  • Обраних матеріалів.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Обклеювання автомобіля плівкою ціна. Аплікація з кольорової плівки.

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORACAL 641500 грн.
ORACAL 651620 грн.
ORACAL 751730 грн.

*Зазначені ціни є орієнтовними. Актуальні станом на весну 2020 р.

Фотодрук рекламного зображення 

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORAJET 3640510 грн.
ORAJET 3651890 грн.
ORAJET 3551990 грн.

*Вартість за 1 м² з ламінацією та монтажем на транспортний засіб. Мінімальне замовлення – 2000 грн.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!