Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Брендування корпоративного транспорту

Якщо ви хочете просувати товар або виділитися з натовпу, ми запрошуємо вас спробувати професійне брендування корпоративного транспорту.

Брендування стає все більш популярним способом рекламування бізнесу та зміни зовнішнього вигляду автомобіля. Така мобільна реклама щодня досягає сотень потенційних клієнтів, сприяючи збільшенню продажів. Крім того, реклама на транспортних засобах робить автомобіль унікальним та єдиним.

Порахувати ціну онлайн

Професійне брендування корпоративного транспорту

Професійне брендування автомобілів – одна з головних спеціальностей нашої рекламної компанії. Пропонуємо скористатись комплексною послугою – від розробки дизайну до виготовлення наклейки на авто та розміщення її на транспортний засіб. Ми враховуємо індивідуальні потреби та пропозиції замовника. Друкуємо рекламу на глянцевих, матових та світловідбиваючих плівках. Ми надаємо конкурентоспроможні ціни на оклейку авто.

брендування корпоративного транспорту
Професійне брендування автомобілів ТМ “Масар”

Для чого потрібне брендування авто?

  • наклейка на авто захищає лак протягом усього свого життя, що при продажу автомобіля гарантує більш високу кінцеву цінність автомобіля;
  • наклейки на машину мають оригінальний та неповторний вигляд, що робить автомобіль унікальним;
  • плівки, які ми використовуємо, характеризуються високою міцністю і стійкі до ультрафіолетового випромінювання, тому не вицвітають і не знебарвлюються.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Переваги брендування корпоративного транспорту

Обклеювання корпоративного транспорту має масу плюсів, про які багато хто навіть на замислюються. Давайте розглянемо кожен більш докладно:

  • Ціна брендування корпоративного транспорту більш, ніж вигідна для обох сторін. Досить один раз скористатися послугою, і вона буде працювати на вас багато років.
  • Реклама здатна створити особливий дизайн автомобіля, поліпшити просту і сіру машину, зробивши її особливою.
  • Плівка неймовірно зносостійка, не боїться вологи і фізичного контакту, здатна винести дуже багато випробувань. Автомобіль можна легко залишати в громадському місці і не боятись за стан реклами.
  • Авто буде постійно пересуватися по місту, а значить – охоплювати масу нових і потенційних клієнтів вашого бізнесу. Це універсальний і унікальний маркетинговий інструмент, про який не знають ваші конкуренти.
  • Розміщення реклами здійснюється строго за законом, якщо ви звернулися в надійну компанію. Дизайнер обговорить з вами всі моменти перед безпосереднім виготовленням майбутнього брендування.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!