Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання машини плівкою

Послуга обклеювання машини плівкою виступає одним з найефективніших видів зовнішньої реклами. Десятки тисяч людей побачать її щоденно, і це при врахуванні відносно низької вартості. Поклеївши корпоративні автомобілі компанії рекламними матеріалами один раз отримуєте безкоштовну рекламу кожного раз, коли вони виїжджають на маршрут або просто стоять на парковці. Це оригінальний і ефективний спосіб надати транспорту компанії фірмового стилю.

Порахувати ціну онлайн
Обклеювання машини плівкою
Процес обклеювання машини плівкою від “ПромоЕкспрес”

Брендування плівкою більш дешевше, ніж зміна кольору авто методом фарбування і дає більше простору для втілення дизайнерських та рекламних ідей.

Обклеювання машини плівкою це:

  • Доступна вартість. Оплачуєте один раз і отримуєте назавжди безкоштовну рекламу на транспорті.
  • Привернення уваги. Забезпечення видимості для тисячі людей.
  • Підвищена впізнаваність бренду. Як результат – вас знають, і вам дзвонять клієнти!

Транспорт вашої компанії – бюджетний і дієвий інструмент реклами. Ваш автомобіль щоденно бачать безліч людей на дорогах, перехрестях, парковках. Варто показати і розповісти цим людям про вашу компанію, послуги які надаєте і все те, що можете їм запропонувати.

Брендування транспортних засобів – це економічно ефективний метод популяризації вашого бізнесу і вашої компанії, метод, який постійно працює для вас, де б не знаходилися люди. В сфері бізнесу стає все важче зайняти свою позицію в обраному секторі, оскільки конкуренція зростає.

Обклеювання машини плівкою – один з методів рекламування товарів і послуг, що дозволяють заволодіти увагою клієнтів. Завдяки пеціальній основі – вінілу, забезпечується міцність, стійкість негативного впливу атмосфери, ваші рекламні оголошення завжди добре виглядатимуть. Автомобіль може бути побачений кілька разів на день, що обовязково відкладеться в пам’яті аудиторії.

Розміщення реклами на транспортних засобах може стати елементом практично будь-якої маркетингової стратегії. Від повного брендування автомобільного парку до більш дрібніших рекламних пропозицій. Можливо створити оригінальний дизайн автомобіля згідно вашої рекламної кампанії або просто акцентувати корпоративні кольори, таким чином персоналізувавши транспорт.

Звертайтесь до наших фахівців для розробки найкращого рішення та створення реклами на Вашому транспорті.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті!