Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Брендування машини

Під терміном брендування машини, розуміється розміщення на поверхні авто інформації, поданої в вигляді тексту, зображення, наклейки, або графіки, заради сприяння популяризації бренду.

Порахувати ціну онлайн

Брендування автомобілів дає можливість створення ефективного рекламного носія із транспорту компанії без затратних капіталовкладень. Поклеївши транспорт рекламою, фірма значно розширює коло для ймовірних клієнтів. Кількість людей, що звертають увагу на рекламу, розміщену на транспорті, дуже багато. Кількість контактування з рекламною інформацією є пропорційною до інтенсивності міського руху.

Брендування машини
Приклад брендування машини для Автотрейдінг-Львів

Розміщення реклами на машині – один із чудових способів посилити професійний брендинг для вашого бізнесу. Залежно від того, як ви хочете, щоб ваш бізнес виглядав і впливав на свою цільову аудиторію, ваш автомобіль, фургон чи вантажівка можуть бути оформлені з приглушеною рекламою, чи яскравою та ефектною рекламою.

Наявність професійного вигляду транспортного засобу для представлення вашого бізнесу може викликати більш високу оцінку у ваших цінних клієнтів, оскільки це означає, що вони мають справу з справді надійною бізнес-організацією.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Брендування машини плівкою

Брендування автомобілів покращує загальний фірмовий імідж компанії, яка є власником транспортного засобу. Покритий рекламою транспорт вигідно виділяється на фоні безлічі інших авто, притягує до себе увагу, залишається в пам’яті на довго.

Наша компанія може здійснити брендування машини плівкою, таким чином, перетворивши його на рекламний щит на замовлення, який просуває вашу компанію. Роблячи покриття автомобіля рекламою, ви надаєте безпрецедентний позитивний вплив на ваш бренд. Реклама на транспортних засобах давно визнана кмітливими компаніями як надзвичайно економічно вигідна форма реклами.

У порівнянні з рекламними щитами, газетами, радіо та іншими платформами для короткочасних рекламних оголошень, брендування авто набагато вигідніше, оскільки не виникає постійних витрат за кожен раз, коли ви рекламуєтесь. Цей вид реклами дозволяє отримувати прибуток протягом багатьох років.

Реклама та брендування вашого автомобіля чи мікроавтобуса можуть допомогти зберегти первісний та неушкоджений стан. Обклеювання вашого автомобіля вініловою плівкою не тільки підсилює обізнаність для вашого бізнесу, але фактично допомагає захистити оригінальну фарбу вашої машини. Таким чином, це значно збільшує вартість перепродажу вашого автомобіля.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація безкоштовна!