Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама на машину

Реклама на машину – це брендування транспортного засобу, в результаті якого відбувається популяризація компанії, торгової марки, бренду. В загальному це спосіб прояву індивідуальності, привернення уваги до предмету певного роду діяльності, підвищення іміджу, збільшення прибутку.

Порахувати ціну онлайн

Щоб забезпечити смислову і візуальну єдність компанії, що просувається варто задіяти різні елементи і об’єкти фірмового стилю:

  • Назву компанії (продукту), фірмове найменування, елементи графіки, товарний знак, логотип;
  • Стильне оформлення – фірмові кольори, надписи;
  • Текстовий супровід – слоган;
  • Ілюстративні елементи – малюнки, фото;
  • Інші об’єкти, що дозволяють візуалізувати бренд.
Реклама на машину
Приклад ефективної реклами на машину

Використовуючи можливості брендування, реклама на машину дозволяє здійснювати просування торгової марки, бренду, компаній на ринок. В процесі цього формується впізнаваність, відбувається комунікація між виробником і клієнтською аудиторією.

Як працює реклама на машину

На противагу іншим видам реклами, реклама на машину, відрізняється органічністю, естетичністю, дадає стилю, залучає споживача, створює концепцію. Мета будь-якого брендування полягає в формуванні індивідуального, добре впізнаваного,продаючого образу. Створений корпоративний імідж, в свою чергу, необхідний для стратегічного утримання позицій компанії на ринку, а також, наступного фінансового зростання.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Переваги брендування транспорту

Для успішності даного виду реклами, не варто намагатися зекономити, оскільки ця послуга являється бюджетною. Наші професійні працівники підберуть матеріали хорошої якості, плівки і цікавий дизайн, а також подбають про те щоб розміщена інформація легко читалася, шрифти були красивими і професійне обклеєними.

Прийнятна вартість. В нас ви можете замовити брендування авто за найдоступнішими цінами. Не усі компанії можуть запропонувати оптимальне рішення за вигідною вартістю, а тому можуть застосовувати неякісні матеріали. У “ПромоЕкспрес” розраховуйте на повну відповідність.

Якісний матеріал. Ми використовуємо найкращі матеріали, тому реклама завжди приваблива і яскрава. У нашій компанії до цієї роботи відносяться з усією серйозністю.

Демонтаж. Коли виникне необхідність ваше авто можна якісно очистити від старої плівки.

Ефективність даної реклами висока, особливо для організацій,в яких головна мета полягає в досягненні іміджевого ефекту. Чи буде успішним брендування багато в чому залежить від рівня професійності компанії, що виконує замовлення, прикладом якої є “ПромоЕкспрес”

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті!