Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама на задньому склі авто

Чи працює реклама на задньому склі авто? Більшість експертів з реклами вважають, що реклама, наклеэна на автомобіль, орыэнтовно в 2,5 рази быльш ефективна, за рекламу, розміщену на звичайній дошці оголошень або будь-яким іншим стандартним способом.

Порахувати ціну онлайн
Реклама на задньому склі авто
Так виглядає реклама на задньому склі авто

Заднє скло та бічні поверхні автомобіля – найпопулярніші місця для реклами. При цьому власнику автомобіля нічого не потрібно робити, просто пересуваючись містом у своїй машині, поширює рекламну інформацію яку побачать незліченна кількість людей.
Якщо автомобіль зареєстрований у великому місті з великою кількістю людей та великою цільовою аудиторією для рекламованої послуги чи товару, то дохід від такої реклами буде значно більшим.

Чим більше курсує автомобіль по місту, тим більше людей зауважать розміщене на ньому оголошення, а це означає, що власник автомобіля, на якому розміщується реклама, отримає більший дохід від популяризування своєї компані, послуг тощо.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Реклама на задньому склі авто, особливості

Коли розміщується реклама на задньому склі авто варто взяти до уваги певні немаловажливі чинники.

Цей продукт має багато функцій. Скляна площа автомобіля обмежена, машина рухається швидко, а контакт з потенційними клієнтами обмежений за лічені секунди. Виходячи з вищезазначеного, наклейки на задньому склі легкового транспортного засобу повинні бути встановлені за кількох умов:

  • Шрифт не слід перекошувати. Букви чіткі, яскраві, зрозумілі, великі, з обов’язковим пробілом.
  • Без складних нотаток і довгих номерів телефонів. Крім того, не можна наносити на скло написи, наприклад, “вантажні послуги в місті недорого”, поряд десятки цифр. Нотатка, а особливо номер, не запам’ятаються, навіть якщо ви цього захочете.
  • Привабливий образ може створити позитивний образ для вашої кампанії.

Не будь-яка реклама дозволена до розміщення на склі авто. Деякі обмеження в цій сфері:

Ви не можете зробити з машини повністю інформаційний стенд, який технічно модифікує машину. Бувають випадки, коли на дорозі є лише один каркас автомобіля. Це наче білборд, виготовлений за допомогою транспортного засобу. Ви не можете розміщувати рекламу та наклейки, які ускладнюють видимість для водія.

Вирізані необхідні елементи розміщуються на заднє скло. Барвисті емблеми та логотипи друкуються на перфорованій плівці. Його головна перевага навіть не тільки у кольорових відтінках, але у можливості отримати максимальну видимість з салону.

Використання комбінованої версії – кольоровий друк за допомогою порізки плотером. Такий підхід удосконалює рекламу, надає оригінальність наклейкам та логотипам.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація безкоштовна!