Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Вінілові наклейки на машину

Основа наклейки складається з вінілу, з якої вирізається необхідне зображення. Всі зайві залишки ми вирізаємо і замовник отримує прикріплене на основі бажане зображення, щоб вам було простіше нанести вінілові наклейки на машину.

Порахувати ціну онлайн
Вінілові наклейки на машину
Підготовка вінілових наклейок до брендування авто

Вирізання плотером – це процес вирізання зображень на будь-якому матеріалі з клейкою основою (наклейкою), наприклад, на вініловій плівці, світловідбиваючій плівці тощо. В процесі вирізання плотером, ми виготовляємо зображення, тексти, а також тексти та малюнки на поверхні самоклеючого матеріалу будь-якої складності. Потім зайвий матеріал залишається видалити, нанести на плівку і виріб готовий до наклеювання на поверхню.

Ми готові запропонувати вам багато різних кольорів і відтінків вінілової плівки! Виконуємо багато видів робіт, вирізаючи матеріали з міліметровою точністю і найголовніше, якісна робота не виключає доступних цін. А також, тільки вирізання плотером може дозволити точно вирізати будь-яке зображення або все зображення будь-якої складної форми!

Для чого потрібні вінілові наклейки на машину

Вінілові наклейки на машину ми можемо виготовити за вашими уподобаннями і бажаннями, у необхідній кількості, за наданими вами шаблонами, розробляємо безкоштовний дизайн. Логотип вашої компанії теж гарна ідея для оформлення наклейок, оскільки це можливість прорекламувати свій бренд і цим сами набрати більшої популярностію.

Вінілові наклейки на машину
Розміщена вінілова наклейка на авто

Вінілові наклейки на машину знадобляться у розвитку бізнесу, для зміцнення та поширення корпоративного бренду. Розмістіть наклейку на авто там, де вона підходить, і з легкістю зацікавлюйте і привертайе увагу потенційних клієнтів, оскільки багато людей дивляться що написано на них і зображено. Відзначаються довготривалою стійкістю і доступною ціною.

Володіючи сучасним обладнанням, друкуємо повнокольорові наклейки, обробляючи для легкості користування при оформленні, а також, наклейки нетипових форм, якщо так потрібно вашій компанії чи вам особисто.

Можемо виготовити цілий рулон наклейок, які розділені на шматочки, легко знімаються і приклеюються на поверхню.

Будь-яке художнє рішення та задумка можуть бути виконані на вініловій основі. Ми застосовуємо і традиційний друк, і плоттерне вирізання із плівки, яке дозволяє надрукувати невеликі прозорі наклейки та усунути розмиття дрібних деталей.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!