Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Поклейка вінілової плівки на авто

Будучи далеко не новим видом реклами, поклейка вінілової плівки на авто не втрачає своєї актуальності і продовжує активно розвиватися. Брендованих авто в Україні стає все більше. Наприклад, всесвітньо відомі бренди активно використовують цей метод впливу на аудиторію, просуваючи свої товари і примножуючи доходи. І це не дивно! Адже численними дослідженнями доведено, що рухома реклама має великий психологічний вплив на свідомість людини. Тим самим, такий вид реклами, як поклейка вінілової плівки на авто спонукає робити усвідомлений або неусвідомлений вибір.

Порахувати ціну онлайн
поклейка вінілової плівки на авто
Процес підготовки плівки для поклейки на автомобіль

Поклейка вінілової плівки на авто – ефективний метод залучення клієнтів

Рекламна індустрія активно розвивається. На сьогоднішній день, існує безліч методів і прийомів для побудови результативної рекламної кампанії. При цьому, важливий індивідуальний підхід до кожного клієнта. Так, поклейка вінілової плівки на авто повинна плануватися виходячи з потреб і специфіки діяльності компанії.

Менеджери та дизайнери рекламної компанії “ПромоЕкспрес” безкоштовно проконсультують Вас та нададуть всю потрібну інформацію, щодо брендування. Ми допоможемо грамотно здійснити брендування авто, починаючи від розробки концепції реклами до установки конкретної конструкції. Так, ми знаємо, як правильно розставити акценти і розташувати текстову і графічну інформацію максимально вигідно. Брендування машини – влучний метод виділити автомобіль команії серед інших авто. Більше 60% людей розглядають яскраві забрендовані авто в заторах або під час руху, 40% з них записують контакти і інформацію зображену на авто.

поклейка вінілової плівки на авто
Брендування автомобіля для PAKLINE GROUP

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Як замовити брендування авто?

Якщо вас цікавить “Як замовити брендування авто?” заповніть нижче форму для зворотнього зв’язку. Ви можете задати нам будь-яке Ваше запитання та отримати безкоштовну консультацію. Крім цього, фахівці компанії “ПромоЕкспрес” завжди відкриті для втілення креативних і нестандартних рішень. Ми запропонуємо Вам найкращі варіанти, використовуючи відповідні рекламні методи. Покладаючись на наш багатий досвід, ми допоможемо досягти головної мети – залучення нових клієнтів. Наша компанія є лідером брендування авто на всій території Західної України. За час свого існування ми встигли зарекомендувати себе в ролі відповідального, надійного бізнес-партнера, котрий завжди якісно надає широкий спектр послуг протягом чітко встановлених термінів реалізації.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для БЕЗКОШТОВНОЇ консультації!