Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки на авто

Наклейки на авто – один з найпопулярніших і недорогих варіантів оновлення зовнішнього вигляду корпоративного автомобіля. Ми здійснимо весь спектр послуг від дизайну рекламних наклейок на авто до нанесення вінілових наклейок за лічені дні. Майже кожен другий корпоративний автомобіль прикрашений наклейкою з логотипом, написом або просто назвою компанії. В цілому, можна сказати, що автомобільні вінілові наклейки мають декоративну і рекламну функцію і допомагають в індивідуальному стилі автомобіля. Однак крім того, наклейки можуть приховувати невеликі подряпини або пошкодження лобового скла, пластикових деталей кузова або фарби.

Порахувати ціну онлайн
Наклейки на авто
Наклейки на авто Uklon

У поліграфічній галузі наклейки на авто зазвичай друкуються на вініловій плівці. Цей матеріал тонкий, але він дуже міцний, не боїться вологи, просто склеює, добре тримається на основі і легко знімається при необхідності. Плівка включає вініл і клей, який кріпиться захисною підкладкою. Ви можете склеїти будь-де: скляні та автомобільні сторони, стіни, пластик та метал. Виріб буде триматися щільно, не втрачаючи форми і кольору. Наша команда дизайнерів не використовує китайських плівок, тому що вони не тільки псують загальний вигляд брендування, а і піддаються погоднім умовам. Компанія “ПромоЕкспрес” використовує тільки високоякісні німецькі плівки Oracal, які не піддаються впливу погоднім умовам і мають гарантію якості товару.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Техніка нанесення наклейки на авто

Техніка наклейок досить проста. Якщо ви коли-небудь приклеювали наклейки з жувальною гумкою до підручників і зошитів, ви легко впораєтеся з цим.

Наклейки на авто
Наклейки на авто. Процес нанесення.

Однак є кілька моментів. Для початку відкрийте наклейку і рівномірно розподіліть її на поверхні. Нехай наклейка лежить в такому стані, особливо якщо вона велика за розміром. А поки підготуйте поверхню для брендування: вирівняйте її, тому що всі нерівності будуть помітні через тонкощі наклейки.

Потім видаліть пил та інші забруднення з поверхні, протріть вологою чистою тканиною, висушіть і знежирити спеціальним розчином. Після чого можна спокійно наклеїти наліпки на автомобіль і вирівняти зображення дерев’яним шпателем. Ефективна та якісна реклама на авто готова!

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!