Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Оракал на машину

Оракал на машину – це процедура нанесення спеціальної самоклеючої плівки німецького виробника Oracal на автомобіль вашої компанії. Цей вид плівки часто застосовується в зовнішній рекламі також використовується для обклеювання автомобілів. В нашій детейлінг студії обклеювання автомобільного кузова і його частин оракалом виконується з широким вибором за кольором і фактурою. Забарвлення практично не обмежена, так що оновлюючи стилістику екстер’єру вашого авто, ви можете реалізувати найсміливіші дизайнерські задуми, а ми вміло організуємо і сумлінно виконаємо всі технічні процедури.

Порахувати ціну онлайн
оракал на машину
Приклад розміщення оракалу на машину

Оракал на машину. Особливості розміщення.

Поклейку оракалу на авто рекламна компанія “ПромоЕкспрес” успішно виконує з 2006 року, причому без обмежень по типу кузова і класу авто: звичайна легкова машина, пікап, преміум, паркетник, позашляховик. При будь-яких об’ємах кузова високу якість гарантуємо на всі 100%, а ціна вас приємно вразить. Оглянувши кузов у ​​всіх деталях і обговоривши з вами питання дизайну, термінів і цін, наші фахівці:

  • заміряють кузов і перевірять якість поверхні;
  • демонтують (за потребою) старі зображення, наклейки;
  • очистять поверхню від сторонніх вкраплень і бруду;
  • знежирять спеціальним препаратом кузовні поверхні, що підлягають обклеювання;
  • викроять оракал на спеціальному плоттері за розмірами і формою авто;
  • наклеять оракал відповідно до замовлення;
  • перевірять якість поклейки;
  • залишать авто в захищеному від світла місці для природної сушки клейового шару;
  • змонтують всі зняті деталі і проведуть перевірку якості робіт.

Оракал на машину являє собою плівку з клейовим шаром, нанесеним на автомобіль. Поверхні бувають глянцеві, матові, прозорі, легкознімні. Матеріал добре лягає на поверхню автомобіля і швидко сохне. Покриття служить досить довго (від 1 до 5-ти років), якщо поверхня підготовлена ​​вміло.

Замовити обклеювання авто оракалом в рекламній компанії “ПромоЕкспрес” ви можете за телефонами, які вказані на сайті або залишивши онлайн-заявку для зворотнього зв’язку. У той же час, остаточне рішення краще сприймати на місці, після консультації з нашими майстрами. Ціна на такий вид реклами вас приємно здивує!

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!