Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Поклейка плівки на авто

Поклейка плівки на авто передбачає повне або часткове покриття транспортного засобу вінілом, включаючи зображення та фотографії, які мають високий вплив, щоб бренд вашої компанії справді виділявся.

Порахувати ціну онлайн

Поклейка плівки на авто повністю перетворює транспортний засіб на мобільний рекламний щит! Цього можна досягти використовуючи великі відрізки вінілової плівки, і це ще й посприяє захисту фарби транспортного засобу, а зняти покриття при потребі можна легко.

Поклейка плівки на авто
Процес поклейки плівки на авто

Розміщення реклами на транспортних засобах набагато економніше, ніж традиційна реклама на білбордах чи журналах. Без необхідності вмикати чи вимикати, реклама на вашому автомобілі може працювати на користь бізнесу 24/7, це мобільний рекламний щит. Це більш потужно, ніж будь-який інший носій.

Замість того, щоб сподіватися, що ваш цільовий ринок побачить вашу рекламу по телевізору або прочитає її в газеті, ви пропонуєте наочність та усвідомлення свого бізнесу безпосередньо своїм потенційним клієнтам.

За допомогою цієї мобільної форми реклами ви набираєте тисячі потенційних клієнтів на місяць. Поки ви просто припарковані або навіть сидите в транспорті, реклама вашого автомобіля працює на вас. Наші клієнти мають перевірені результати.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Поклейка плівки на авто – спосіб брендування


Поклейка плівки на авто – це не нав’язлива реклама. Вона не перебиває, не турбує та не заважає вашим цільовим клієнтам, як-от телевізійна або радіореклама, коли вони перебивають ваші улюблені шоу. Також ця форма реклами надає вам майже необмежені способи надання привабливої ​​та яскравої кольорової бізнес-реклами.

Очі людей завжди тяжіють до барвистих і добре оформлених транспортних засобів, оскільки вони, природно, приваблюють. Ненав’язливість – це відмінна форма реклами, оскільки більшість цільових клієнтів ухиляються від маркетингу “в обличчя”. Є багато людей, які звертають увагу на автомобілі і прагнуть отримати більше інформації про рекламований бізнес.

Якість та чіткість брендування ваших транспортних засобів багато в чому говорить про якість та надійність послуги, яку ви надаєте. У той час, коли забезпечення нового бізнесу стає все більш конкурентоспроможним, необхідно забезпечити, щоб кожен долар, вкладений у маркетинг, показав негайну та видиму віддачу.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація безкоштовна!