Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама на автомобілях

Ви хочете розміщувати рекламу на транспортних засобах? Реклама на автомобілях службових додасть компанії популярності. Перед усім автомобіль компанії є безкоштовним носієм візуальної реклами, з яким в контакті є необмежена кількість потенційних клієнтів. Реклама на автомобілі генерує разові витрати.

Порахувати ціну онлайн

Брендування автомобілів може бути одночасно хорошим рішенням для компаній, що тільки виходять на ринок, а також і для ти, котрі хочуть підкреслити свої сильні позиції та противагу до загальної конкуренції.

Реклама на автомобілях
Реклама на автомобілях для ТМ “Масар”

Автомобілі – ідеальне рекламне середовище. При порівняно низьких фінансових затратах є мобільною і охоплює широке коло потенційних клієнтів. Розміщена реклама на транспорті зберегає бачення компанії, та її позицію на ринку. Це чудове просування продукції компанії та популяризація брендів. Автомобільне брендування – це реклама, доступна фінансово навіть для невеликих компаній.

Зовнішня та, тим більше, мобільна реклама зачаровує всіх. На неї будуть звертати увагу такі потенційны клієнти, які не читають газет, перемикають телебачення під час рекламного блоку, не слухають радіо, викидають листівки з поштової скриньки прямо у смітник.

Якщо реклама на автомобілях цікава і динамічна, швидше за все, всі навколо будуть її помічати. Тому ця форма подачі інформації видається ідеальною та високоефективною.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Реклама на автомобілях. Принципи розміщення.

Фірмова реклама на автомобілях завдяки плівковій основі дає додатковий захист транспорту від механічних пошкоджень, впливу атмосферних умов та дії ультрафіолету.

Добавте оригінальності зовнішньому вигляду автомобіля.
Окрім рекламної функції брендування автомобіля може надати унікального характеру. Завдяки широкому асортименту доступних кольорів плівки можна отримати неординарний ефект. Простим і водночас оригінальним способом ви освіжите свій автомобіль.

Якщо приймете рішення щось змінити у вигляді свого авто, вирушайте до нас або зв’яжіться по телефону або електронною поштою. Висловлюйте нам свої побажання, і ми оцінивши можливість її реалізації, будемо зацікавлені в її здійсненні.

Ми пропонуємо повний спектр послуг, починаючи від розробки дизайну до оздоблення автомобіля рекламною придукцією. Працюємо з високоякісними матеріалами та звертаємо увагу на деталі. Ми професійно займаємось брендуванням на легкових, вантажних автомобілях чи автобусах. Маємо великий досвід роботи в сфері реклами на автомобілях, і дбаємо про кожного клієнта.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!