Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама на авто закон

Реклама на авто закон передбачає дотримання деяких правил: обклеювання автомобіля рекламою узгоджується тільки з власниками транспорту або особами які для цього уповноважені. В результаті узгодження розміщення на транспорті реклами, змінювати форму та сенс реклами забороняється.

Порахувати ціну онлайн

Реклама розміщена на транспорті має відповідати правилам дорожнього руху та вимогам щодо безпеки:

  • Забороняється вимагати від автовласників отримання дозволів щодо розміщення реклами, при умові дотримання ними правил дорожнього руху і вимог безпеки.
  • На транспорті заборонено розміщувати: рекламу, котра копіює кольори, схеми оперативного транспорту та автомобілів спеціального призначення. Рекламу яка є озвучена чи обладнана світловими сигналами.
  • На скляних поверхнях транспорту реклама забороняється, вийняток становлять умови, при яких забезпечується використання засобів і матеріалів, які неперешкоджають безперешкодний огляду з салону автомобіля.
  • Забороняється озвучування реклами звуковими мережами у транспорті для громадського користування, на зупинках метрополітену, аеропортах, вокзалах, у портах. Виняток становить поширення реклами соціального напрямку.

Вимоги щодо розміщення реклами на транспорті

Реклама на авто закон відштовхується від вимог, що подані в наказі МВС щодо розміщення реклами на транспорті.

Заборонено розміщувати рекламу на дзеркалах заднього огляду, на поверхнях, що знаходяться попереду і позаду, лише на капоті, багажнику, оскільки вони схиляються до вертикальної площини, не перевищуючи 45 градусів.

Розміщена на транспорті реклама не може займати більшу половину площі зовнішньої поверхні автомобіля, на який вона поклеєна, і не перешкоджати візуальному сприйняттю окрасу транспорту, що зафіксований в документах реєстрації.

Реклама на авто закон, передбачає також заборону використовувати прилади що освітлюють рекламу, написи що використовуються на оперативних автомобілях і спеціальних транспортних засобах, а також повторення дорожних знаків чи розпізнавальних.

Не дозволено розміщувати на транспортні такі рекламні зображення, які закривають прилади освітлення ззовні, номерні знаки, надписи з інформацією та малюнки, що перешкоджають оглядовості.

Щоб отримати відповідь на безліч інших можливих запитань ви можете звернутися до менеджерів нашої компанії, за вказаними телефонами або залишити заявку на сайті.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!