Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Брендування авто ціна

Розміщення реклами на транспорті – це трудомісткий, технологічний процес, в якому зазвичай задіяно декілька типів обладнання. Брендування авто ціна буде залежати від типу використовуваної плівки, і площі поверхні на якій здійснюватиметься обклеювання.

Порахувати ціну онлайн

Брендування транспорту – це інструмент зовнішньої реклами, який значно допоможе підвищити впізнаваність Вашого підприємства або продукту.

Залежно від типу авто, брендування транспорту може виконуватися декількома способами. До прикладу, якщо вам необхідно обклеїти автомобіль повністю, то широкоформатний друк на вінілових плівках найбільш відповідний варіант.

Виготовлення реклами і брендування авто, а також її монтаж є одним з напрямків діяльності компанії “ПромоЕкспрес” . У роботі задіяні лише якісні матеріали і сучасне професійне обладнання. Тому сміливо заявляємо, що “ПромоЕкспрес” є одними з кращих у цій сфері діяльності!

Брендування авто ціна
Брендування авто Bolt від “ПромоЕкспрес”

Реклама на авто – чудовий метод зробити відомою вашу діяльність і значно добавити ефективності за рахунок мобільності. Забрендувавши автомобіль, контакти компанії, бренду будуть згадувані і побачені неодноразово переміщаючись щодня по місту.

Брендування авто ціна

Брендування авто ціна залежатиме від особливостей вашого замовлення, таких як: розмір необхідної реклами, обраних матеріалів, вид транспорту, термін виконання тощо. Щоб дізнатися вартість і відповіді на інші можливі запитання, звертайтесь до наших менеджерів.

Брендування авто ціна. Аплікація з кольорової плівки.

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORACAL 641500 грн.
ORACAL 651620 грн.
ORACAL 751730 грн.

*Зазначені ціни є орієнтовними. Актуальні станом на весну 2020 р.

Фотодрук рекламного зображення 

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORAJET 3640510 грн.
ORAJET 3651890 грн.
ORAJET 3551990 грн.

*Вартість за 1 м² з ламінацією та монтажем на транспортний засіб. Мінімальне замовлення – 2000 грн.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Процес обклеювання авто

По суті, брендування авто ціна є доступною, а сам процес не складає труднощів. Перед початком роботи важливо підготувати сухе чисте приміщення. Поверхню авто перед обклеюванням, необхідно промити, висушити та протерти спиртом у тому місці, де буде розміщуватись плівка.

Відеоогляд процесу обклеювання

В залежності від обраних геометричних візерунків підбирається розмір плівки , необхідні кольори. Частини, вирізані спеціальним пристроєм – плотером, виходять найкращої якості.

Вінілова плівка з обох боків покрита спеціальними основами. Важливо, щоб під плівкою не було потоків повітря! Якщо в процесі обклеювання виникають бульбашки, в таких місцях можна відшаровувати плівку від поверхні, нанести її і знову розгладити. Тепер необхідно по всій поверхні плівки пройтись гумовим валиком або лопаткою.

Висушувати можна природним способом або за допомогою фену, стежачи при цьому щоб не пересушити, і тим самим не спровокувати відшарування матеріалу.

Замовляйте рекламу на авто у нас і переконайтеся в якості і доступності наших послуг.

Які є види брендування авто?

Існує декілька видів брендування автомобіля: реклама тільки на вікнах автомобіля, рекламні написи, вінілові наклейки, магнітна реклама на авто або повна оклейка транспорту рекламою.

Скільки часу триває виготовлення і обклеювання авто рекламною плівкою?

Від одного до чотирнадцяти днів

Як замовити послугу брендування автомобіля?

Замовити брендування авто в нашій компанії можна звернувшись по вказаному телефону або залишивши онлайн-заявку на сайті.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!

Наш офіс

Працюємо по попередньому запису