Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Плівка для обклеювання авто

Дуже популярним видом реклами у великих містах є розміщення інформації на авто. Плівка для обклеювання авто служить основою для нанесення на неї відповідних зображень по брендуванню. Сплатити необхідно лише один раз за оформлення транспортного засобу, тобто ви отримуєте безкоштовну рекламу на декілька років наперед!

Порахувати ціну онлайн

Наша компанія професійно займається брендуванням транспорту, методом наклеювання на кузов спеціальної плівки. Ми використовуємо німецьку вінілову плівку Oracal, що добре зарекомендувала себе в роботі, забезпечує максимальний термін експлуатації реклами, що становить мінімум 5 років.

плівка для обклеювання авто
Асортимент плівки для обклеювання авто

Для чого потрібна плівка для обклеювання авто?

Плівка для обклеювання авто забезпечить виготовлення ефектної зовнішньої реклами, донести відповідне рекламне повідомлення до аудиторії. Порівнюючи з іншими видами реклами, брендування транспорту має переваги через здатність динамічного поширення. Забезпечується широке охоплення цільової аудиторії в будь-якій частині міста.

Брендування авто додає помітності і впізнаваності транспорту, збільшує значущість бренду, вирізняється серед основної маси транспорту. Яскрава реклама на автомобілі, яка була помічена хоча б один раз і посилання, розміщене в ній залишається в пам’яті охопленої аудиторії.

Реклама має зручне розташування. Інтерпретування інформації, що розміщена на рівні очей є легким і ненавязливим.

Перед виконанням обклеювання, автомобіль необхідно ретельно підготовку. У відведеному для роботи приміщенні його миють хімічними засобами, і після висушують. Цей процес обклеювання є кропіткий і на нього виділяється декілька годин.

Такий пункт як щомісячна плата за оренду відсутній. Контроль за рекламою є цілодобовий. Брендування авто це надійний і довговічний вид зовнішньої реклами.

Ми професійно і високоякісно здійснюємо обклеювання плівкою авто. Вартість друку і розміщення плівка для обклеювання авто завжди доступна. А якість роботи – відмінна!

В нашій компанії ви можете замовити, як повне оформлення кузова рекламою, так і часткове обклеювання, а також написи і наклейки. Для кожного оформлення здійснюється індивідуальний прорахунок взалежності від виду транспорту, необхідної площі покриття кузоваі від дизайну.

Рекламна компанія “ПромоЕкспрес” пропонує вам лише якісне оформлення автомобілів плівкою з нанесенням реклами за доступною ціною. Виконуємо брендування автотранспорту у власному приміщенні, що дозволить вам скоротити витрати на оренду боксу.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!