Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Поклейка плівки оракал

Поклейка плівки оракал або процес склеювання вінілової плівки на перший погляд, цей процес може здатися простим, але насправді він вимагає знання технології застосування плівки. Плівку оракал можна клеїти різними способами на різні поверхні, і вам потрібно точно знати, на яку поверхню потрібно здійснити поклейку плівки оракал. Якщо знехтувати технологією поклейки, велика ймовірність пошкодження плівки. Пошкодження плівки обіцяє зламану появу рекламного образу, а отже, додаткові витрати та виробництво нової рекламної наліпки. З тих пір, як перші наклейки почали з’являтися на ринку зовнішньої реклами, їх називали Oracal. Люди встановили назву для всіх вінілових наклейок, незалежно від виробника.

Порахувати ціну онлайн
поклейка плівки оракал
Асортимент плівок

Поклейка Oracal може мати кілька варіантів. Можливе нанесення плівки, як і з мильним розчином, так і нанесення плівки без використання мила. Залежно від поверхні, на яку наноситься плівка, і форми поверхні, вибирається найкращий варіант нанесення. Для полегшення наклеювання плівки використовуються спеціальні інструменти.

Як відбувається поклейка плівки оракал?

Стандартний набір інструментів складається з двох типів: ракелі, фетру та пластику, ножиць, ножа зі змінними лезами, металевої лінійки та рулетки. Крім того, для очищення поверхні, на яку буде наноситися плівка, може знадобитися миючий засіб. Перед нанесенням дуже важливо ретельно очистити поверхню, оскільки може залежати від того, як плівка буде лежати під час наклеювання. Плівка має невелику товщину, і якщо на поверхні залишаться невеликі частинки сміття, вони можуть створити рельєф, який зіпсує зовнішній вигляд наклейки на автомобілі чи іншому виді транспорту. Поклейка плівки оракал починається з видалення з тильної сторони плівки невеликої частини захисного паперу. Слід також сказати, що перед тим, як зняти захисний папір, плівку потрібно ретельно оголити за розміром області, де вона буде нанесена. Після оголення плівки розмірами може відбуватись поклейка плівки оракал. У цьому випадку, якщо поклейка проводиться без використання мильного розчину, потрібно наносити плівку плавно, не поспішаючи, щоб запобігти появі повітряних бульбашок. Якщо під час обклейки все ж з’являються бульбашки, але їх кількість незначна, після склеювання їх можна видалити голкою зі шприца. З шматочками повітряних бульбашок ви повинні бути дуже обережними, щоб не допустити великих пробоїн у проколі, адже плівка на місці проколу буде прозорою, що негативно позначиться на загальному зовнішньому вигляді рекламного сюжету.

Наша компанія виконає весь спектр робіт, що стосується поклейки реклами на авто. Ми використовуємо тільки високоякісні німецькі плівки оракал, які мають гарантію.

поклейка плівки оракал
Поклейка плівки оракал для набору персоналу на швейну фабрику

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті