Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Креативна реклама на авто

Цікавитеся рекламою, яка буде ефективно і стрімко розвивати впізнаваність вашого бренду? Креативна реклама на авто – це одна з найпопулярніших форм подання інформації та рекламного контенту. Пропонуємо скористатись вашим корпоративним транспортом, який гарантовано принесе користь для досягнення нових висот та збільшить потік потенційних клієнтів.

Порахувати ціну онлайн
креативна реклама на авто
Креативна реклама на авто

Креативна реклама на авто розділяється на дві основні групи:

  • малоформатна (легкові автомобілі, мікроавтобуси, невеликі транспортні засоби, автобуси);
  • широкоформатна реклама для автомобіля, до яких найчастіше належать: напівпричепи, великі причепи автомобілів, вантажівки, тенти, спеціальні транспортні засоби.

Креативна реклама на авто – техніка виробництва

Рекламна на транспортних засобах зазвичай виготовляється із застосуванням широкоформатного друку. Залежно від поверхні основи – друкуємо на мономерних, полімерних або литих плівках. На віконних поверхнях ми використовуємо плівку ONE WAY VISION, забезпечуючи видимість як зсередини транспортного засобу, так і зовні. За бажанням клієнта ми можемо захистити нашу рекламу від механічних пошкоджень. Найпопулярніший спосіб захисту – покрити наклейки на авто захисним аплікатором або зробити ламінування зображення.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Переваги реклами на авто:

  • Популярність та рейтинг. Вашу креативну рекламу на авто побачать не тільки пішоходи, але й водії та пасажири.
  • Мобільність. Автомобіль з рекламою постійно перебуває у інтенсивному русі, особливо, якщо це корпоративний автомобіль. Як наслідок – з наклейками на авто ознайомлюється більша аудиторія людей, ніж статистичними вивісками, бігбордами, сітілайтами тощо.
  • Економічність. За обклеювання авто ви заплатите лише раз, при цьому реклама буде працювати на вас багато років.
  • Оригінальний дизайн. Спеціалісти нашої компанії знають, як розташувати рекламне зображення так, щоб на нього звернули увагу максимальна кількість людей. Ми беремо до уваги всі побажання наших клієнтів і розробляємо будь-які варіації рекламних зображень.
  • Захист автомобіля. Наклейки на авто захистять автомобіль від мікротріщин, подряпин і навіть корозії.
  • Можливість оформити будь-який вид транспорту. Для брендування авто ви можете використовувати будь-який автомобіль: легковий, мікроавтобус, вантажівка, автобус, тролейбус, трамвай.
  • Для брендування транспортних засобів не потрібні особливі дозволи та документи.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!