Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеїти машину плівкою

Хочете, щоб вас бачили в дорозі? Можна обклеїти машину плівкою з вашою рекламою, виготовити наклейки для автомобілів. Автомобільна реклама – це часто використовуваний інструмент, який дозволяє ефективно охопити велику кількість людей на великій площі та є однією з привабливих форм програм зовнішньої реклами.

Порахувати ціну онлайн

Як обклеїти машину плівкою за вигідною ціною?

На етапі розробки та реалізації замовлення обклеїти машину плівкою потрібно створити макет продукту. Можемо використати ваш, якщо є в наявності або ми запропонуємо власний креативний дизайн.

Реклама на автомобілях не є новинкою, але правда полягає в тому, що якісна реклама на автомобілі все ще дуже приваблива і широко використовується. Масштабні рекламні програми, такі як обклеювання автомобілів вініловою плівкою, чудово видно з великої відстані, і їх ефективність підтверджена. Автомобільна реклама пропонує широкий спектр варіантів, просто вибирайте.

Обклеїти машину плівкою
Якісна реклама на автомобілі

Мета реклами на автомобілі – це тривалий термін служби, і тому ми ретельно підбираємо матеріал плівки та тип друку стосовно розміщення реклами.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Технологія обклеювання машини

Ідеальна температура для наклеювання – 20-25 градусів. Обклеїти машину плівкою не рекомендується при низьких температурах. Матеріал може легко пошкодитись, оскільки буде жорстким. Також ми не рекомендуємо клеїти навіть при температурі вище 30 ° або під прямими літніми сонячними променями.

Температура поверхні також дуже важлива – в зимові місяці перед тим, як виконувати поклейку, бажано холодний транспортний зігріти у гаражі чи майстерні. Нагрівання збільшує зчеплювання клею до плівки, плівка потім м’якша і краще формується, при нижчих температурах клей менше зчеплюється з поверхнею.

Можна наклеїти плівку а також наклейки на широкий спектр поверхонь. Поверхня на яку наноситься продукт, повинна бути добре очищена, без механічних домішок і знежиреною (бажано технічним спиртом). Не фарбуйте кузов автомобіля перед наклеюванням, поверхні повинні бути повністю сухими.

Дрібні вирізки з плівки, наклейки та смужки можна поклеїти насухо, але будьте обережні. Тримайте смужку з чиєюсь допомогою над склом і обережно починайте розгладжувати сторони від середини смуги. Ретельно розгладьте краї. Тоді просто почніть іншу сторону. Щоб уникнути подряпин, застосовується фетровий шпатель, але якщо у вас його немає, достатньо обернути м’якою тканиною навколо звичайного шпателя.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!