Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Плівка на автомобіль

Серед безлічі матеріалів ми пропонуємо клієнтам нашої фірми найоптимальніші варіанти матеріалів для реклами, зокрема плівка на автомобіль. Наші фахівці оперують інформацією отриманою від клієнта, та враховують очікування відносно часу використання, місця використання, освітлювання, фірмового стилю, кольору, можливостей у фінансовій сфері клієнта і можливостей виробництва нашої компанії.

Порахувати ціну онлайн
Плівка на автомобіль
Плівка для брендування авто

На сьогоднішній день автомобіль роблять стильним в найрізноманітніший спосіб. Однак плівка на автомобіль є одним з найпопулярніших методів добавити неординарності своєму транспорту. Асортимент настільки великий, що правильно вибрати вініл не так просто. При бажанні ви можете імітувати практично будь-яке покриття кузова, а також легко змінити основний колір автомобіля в цілому.

Плівка на автомобіль. Види і типи плівок

Кольорова плівка на автомобіль наділена клеєвим прошарком завдяки якому вона наклеюється на основу. Різновиди плівок підбираються в залежності від місця на якому буде розміщена реклама. У доступі є такі:

  • Oracal 451 – плівка що володіє еластичними властивостями. Застосовується для поверхонь що є гнучкими, таких як тент або банер. Дана плівка може бути названа банерною. Використовується протягом 3-4 роки. Німецького виробництва. Характеризується шовковисто-матовою поверхнею. В наявності 29 різноманітних кольорів. За необхідності елементи з цієї плівки можна вирізати плотером. ЇЇ застосовують коли брендують тентовані машини та фури.
  • Oracal 641– самоклеюча плівка (називають ще вініловою плівкою) застосовують при виконанні зовнішніх і внутрішніх робіт. Термін служби 3-5 років. Німецького виробництва. Плівки буваютьз матовою або глянцевою поверхнею. Доступні 60 різних на вибір кольорів. Ними можна обклеїти громадський та корпоративний транспорт, вітрини, застосувати на табличках. З цієї плівки можливо вирізати плотером необхідні елементи. Для поверхонь, що гнуться, вони не використовується, також для тканин, та поверхонь зі складним рель’єфом.
  • Oracal 751 – самоклеюча плівка преміум класу для обклеювання корпоративного транспорту на довгий період. Термін використання 7-8 років. Німецького виробництва. Має глянцеву поверхню. Налічує 116 різноманітних кольорів. З цієї плівки, можливо плотером вирізати необхідні елементи. Для гнучких поверхонь не застовується, також не підходить для поверхонь зі складним рельєфом. Є дорогою. Застосовуємо, якщо бажає клієнт для реалізації дуже відповідальних робіт.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!