Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки на авто на капот

Успішний бізнес починається з чудового рекламного рішення. Наклейки на авто на капот – чудовий спосіб, якщо ви хочете не нудним способом залучити клієнтів – як пішоходів, так і користувачів автомобілів.

Порахувати ціну онлайн

Ми дотримуємось реклами на автомобілях на всіх видах транспортних засобів: на автомобілях, мікроавтобусах, вантажівках та причепах. Доступний широкий вибір кольорів плівок, різних розмірів та форм. Наші спеціалісти виконуємо рекламні макети та виконуємо повне обклеювання машин.

Правильна реклама завжди буде привертати увагу потенційного клієнта та заохочувати інтерес до ваших послуг чи продуктів. Листівки або плакати досі є популярним засобом реклами, але зараз є ще більш ефективні способи досягнення клієнтів. Наклейки на капот – одне з найкращих рішень.

Наклейки на авто на капот
Розміщення наклейки на авто на капот для ТМ “МАСАР”

Зазвичай наклейка на машині чорного, білого або сріблястого кольору. Для тих, хто хоче виділитися, ми пропонуємо інші відтінки. Ми рекомендуємо поєднувати колір наклейки відповідно до поверхні, що клеїться, та кольору транспортного засобу.

Наклейки на авто на капот, виготовлення

Наклейка, виготовлена ​​з високоякісної вінілової плівки, міцно прилягає до гладкої поверхні, є водостійкою, стійкою до сонця і може прослужити довгі роки. Наклейки можуть бути різних кольорів та розмірів. Вибирайте відтінки відповідно до індивідуальних потреб, підбирайте наклейку до кольору машини.

Наші наклейки виготовлені з міцного прозорого вінілового матеріалу, який легко наноситься і при потребі без проблем знімається, не пошкоджуючи при цьому поверхню. Водостійкий і може бути створений за допомогою переднього або заднього клею, що дозволяє легко наклеювати наклейки на зовнішній або внутрішній стороні автомобіля.

Щоб створити наклейки на капот, просто зв’яжіться з нами, надішліть свої побажання, зображення та виберіть форму, розмір та кількість бажаних екземплярів.

Наклейки на вікна автомобіля – прекрасний спосіб рекламувати різні речі, та розміщувати інформацію, на вікнах вашого автомобіля. Також такі наклейки для автомобілів є простим способом маркування транспортних засобів та просування вашого бізнесу та збільшення експозиції вашої компанії під час керування особистим автомобілем.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!