Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Брендування авто

Брендування авто – на сьогодні є ефективним способом візуального маркетингу, при якому реклама наклеюється на машину. Брендування комерційних транспортних засобів – дуже поширений і вигідний вид зовнішньої реклами, яким користується чимала кількість організацій.

Порахувати ціну онлайн
брендування авто
Брендування автомобіля Uklon

Підприємства, що мають у своєму розпорядженні автомобілі, можуть ефективно користуватись поверхнями власних автомобілів для реклами послуг, товарів, брендів з мінімальними витратами. Привернути увагу до свого товару чи послуги сприяє реклама яка є яскраво оформлена, змістовна, і динамічна. Інформація з автомобіля буде вивчатися навіть якщо машина буде стояти в пробці. І у потоці машин, забрендований, яскравий автомобіль, не залишається без уваги. В міських умовах ефективнісь брендування важко не оцінити. Проїзд автомобіля по місту за цілий день забезпечує в середньому не менше 10 000 контактів.

Переваги брендування авто

Важливим визначальним фактором є ціна за користування саме рекламним носієм. Вклавши гроші на рекламу на автомобілі, ви зможете ефективно використовувати його рекламні можливості до 10 років, а це значна економічна перевага. Інформація про ваш товар або послугу, набере швидкого поширення, сплата за оренду відсутня і потреби в узгодженні дозволів на розміщення реклами немає ! Наша компанія дає гарантію на якість виконання робіт по брендуванню вашого авто.

Розмістити рекламу можна на легкових автомобілях, автобусах чи вантажівках. Автомобілі вашої компанії буде виділений логотипами, яскравими рекламними зображеннями, корпоративними кольорами тощо. Брендування авто допомагає яскраво виразити імідж вашої організації, і звісно дозволяє розмістити рекламу, яка буде пересуватися по місту безкоштовно.

Ціна реклами на авто залежить від матеріалів, які обере замовник. Якщо ви використовуєте якісні серії з вінілової плівки, то ціна на виготовлення буде вищою, але термін служби такої плівки набагато довший (від 3 до 10-ти років), тоді як бюджетніші плівки зможуть мати презентабельний вигляд лише до 2 років, після чого можуть потріскати. Тому, перш ніж узгоджувати прайс, варто оприділитись, скільки часу ви маєте намір керувати цим автомобілем і як довго ви хочете користуватись цією рекламою на ньому.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!