Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама на склі авто

Реклама на склі авто – дуже популярний та ефективний спосіб реклами, яка популярна відносно низькою вартістю та можливістю охопити широку аудиторію (завдяки мобільності). Реклама на автомобілі може бути тонкою (це означає, що вона не ефективна), вона також може покривати всю поверхню машини, включаючи повну зміну її дизайну.

Порахувати ціну онлайн

Реклама на склі авто може бути у вигляді повнокольорових відбитків, написів, вирізаних з плівки в широкому діапазоні кольорів, світловідбиваючих та інших видів наклейок. Наш багаторічний досвід та високякісні друкарські та різальні плотери гарантують професійне виконання такої послуги в рекламній компанії “ПромоЕкспрес”.

Реклама на склі авто
Так виглядає якісна реклама на склі авто

Реклама на склі авто від “ПромоЕкспрес”

Ми – рекламне агентство, а також широкоформатна та цифрова друкарня з досвідом понад 14 років та стійкою позицією на ринку. У нас є власний графічний відділ, поліграфічний відділ та технічний відділ, який дозволяє виконувати всі замовлення «від А до Я».

Комплексне обслуговування клієнтів – це наше надбання і наша стратегія роботи. Що нас відрізняє від конкурентів – це індивідуальний підхід до кожного проекту та гнучкість у діях. Швидкий темп виконання замовлення є для нас вирішальним, а головне – всі наклейки на авто зроблені у високій якості.

Доручені нам замовлення виконують кваліфіковані та досвідчені працівники із застосуванням спеціалізованого обладнання. У нас є великий машинний парк, це означає, що ми є прямим виробником реклами. Для виготовлення наклейки на авто ми використовуємо тільки високоякісні німецькі плівки Oracal, які мають гарантію якості та термін експлуатації яких 5-10 років. Вже до завершення дня реклама на авто гарантовано збільшить вашу клієнтську базу.

Рекламна компанія “ПромоЕкспрес” займається рекламними проектами понад 14 років. Багаторічний досвід і тисячі задоволених клієнтів дозволяють нам навіть не сумніватись стосовно ефективності такої реклами. Фактично ми знаходимось у Львові, тоді як виконання замовлень по всій Західній Україні не є проблемою для нас.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації від спеціаліста “ПромоЕкспрес”!