Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама в транспорті

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

Громадський транспорт – це місце, де більшість людей мимоволі витрачає десятки хвилин на день. Реклама в транспорті такому як маршрутки, автобуси, тролейбуси, дає ідеальну можливість охопити увагу тисячі потенційних клієнтів.

Рекламні листівки, розміщені на вікнах в маршрутках, автобусах та тролейбусах, трамваях, є рекламним носієм, який привабливий головним чином своєю доступністю та придатністю майже для будь-якої рекламної кампанії.

реклама в транспорті Харків

Ефективна реклама в транспорті

Отримані нами дані підтверджують, що реклама у транспорті має ефективність та силу впливу на сприйняття споживачем товару / марки. Реклама в маршрутках зацікавлює рекламодавців через свій ефективний масовий вплив.

Безліч рекламних товарів і послуг будуть доречними для розміщення у транспорті. Реклама в маршрутках здатна приносити хороший прибуток до бюджету фірми та користь жителям регіону в якому курсує транспорт.

реклама в тролейбусах Хмельницький

Основним із напрямків діяльності нашої компанії є реклама в транспорті у всіх містах України та їх областях. Оберіть для себе місто, в якому буде розміщена ваша реклама в маршрутках:

Переваги реклами в транспорті

Реклама в громадському транспорті легко контролюється, оскільки Вам заздалегідь будуть відомі номери узгоджених маршрутів і райони поширення. Ви зможете легко слідкувати за результативністю своєї рекламної кампанії завдяки професійному і грамотному плануванню рекламної акції.

реклама в транспорті Миколаїв

Зважаючи на те, що багато компаній звели до мінімуму свій бюджет на рекламу, ми розробили ефективний і дієвий спосіб просування ваших послуг і товарів на ринку, що не потребує значних фінансових витрат.

Реклама в транспорті, підтримає ваш бізнес і забезпечить успіх, тому що рекламні блоки що розміщені на кращих курсуючих по місту маршрутах завжди будуть привертати увагу ваших потенційних клієнтів.

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти.