Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Скільки коштує обклеїти машину плівкою

Щоб зрозуміти скільки коштує обклеїти машину плівкою необхідно обрати плівку, яка буде застосовуватись при обклеюванні та визначитись з формою заклейки авто. Для брендування транспорту на декілька років, необхідно використовувати спеціальні серії матеріалу, який призначений для оздоблення авто. Якісна реклама на авто – гарантований успіх вашої компанії.

Порахувати ціну онлайн
Скільки коштує обклеїти машину плівкою
Вартість брендування такого авто – 130$

Розміщення реклами на автомобілі допомагає у великій мірі додати упізнаваності вашій фірмі. Авто з вашим логотипом кожного дня попадатиметься на очі пішоходам та водіям відмінно виконуючи роль носія реклами. Цей динамічний носій реклами привертає до себе набагато більше уваги на відміну від стандартних білбордів або сіті-лайтів.

Для нанесення реклами на вікна транспорту використовується спеціальна перфорована плівка, яка не перешкоджає поступленню світла всередину салону, даючи можливість при цьому поклеїти рекламу зовні.

Скільки коштує обклеїти машину плівкою та що входить у вартість

Скільки коштує обклеїти машину плівкою буде залежати від рівня складності виконуваних робіт, марки авто і особливостей поверхні кузова. Мінімальна вартість обклеювання виходить дешевше автомобільного фарбування. Ця послуга вартує своєї ціни оскільки створений нею захист дозволяє у майбутньому уникнкти витрат на відновлення кольору кузова, пошкодженого лако-фарбового покриття. Також брендування авто залежить від обраних матеріалів та способу виготовлення реклами. Мінімальне замовлення на поклейка авто плівкою – 2000 грн.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Скільки коштує обклеїти машину плівкою. Аплікація з кольорової плівки

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORACAL 641500 грн.
ORACAL 651620 грн.
ORACAL 751730 грн.

*Зазначені ціни є орієнтовними. Актуальні станом на весну 2020 р.

Фотодрук рекламного зображення на плівці ORAJET

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORAJET 3640510 грн.
ORAJET 3651890 грн.
ORAJET 3551990 грн.

*Вартість за 1 м² з ламінацією та монтажем на транспортний засіб. Мінімальне замовлення – 2000 грн.

Наявність забрендованого транспорту активно спрацює на імідж і рейтинг компанії. Навіть якщо це декілька машин з вашим фірмовим логотипом, які щодня проїжджають по місту, у людей складається враження, що ваш бізнес активний, впливовий і великий, так як ваш транспорт неодноразово багаторазово зʼявляється перед очима.

Технологія обклеювання плівкою транспорту

Нанесене плівкове покриття збереже поверхню кузова від подряпин, відколи, бітуму з доріг. Особливо це важливо для дорогих машин, які часто їздять по дорозі на значній швидкості. Покритий плівкою кузов буде радувати вас чимало років своїм бездоганним зовнішнім виглядом і може додати цінності при продажі авто. Від інтенсивності експлуатації транспорту залежить термін служби плівки, при її незначних пошкодженнях можна відновити за допомогою полірування.

Перш ніж здійснити обклеювання машини ми ретельно перевіряємо поверхню кузова. Процедура брендування складається з таких етапів:

  • Узгодження з замовником плану робіт.
  • Очищення частин авто, що відводяться для обклеювання.
  • Обезжирювання поверхні авто.
  • Нарізання плівки на плоттері враховуючи особливості транспорту.
  • Обклеювання плівкою авто.
  • Висушування клейового шару
  • Детальна перевірка елементів що наклеєні.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!