Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Логотип на авто

Розмістивши свій фірмовий логотип на авто ви створюєте стиль компанії і свого продукту. Це креативний і неординарний спосіб реклами. Логотип виконує роль візитки в той час коли перебуває на транспорті і створює враження для потенційних партнерів і клієнтів. Тому його розробка – це важливий етап в маркетинговій політиці компанії і просуванні бренду на ринок.

Порахувати ціну онлайн
логотип на авто
Так виглядає логотип на авто для UB1

В міру того , як компанія досягає значного рівня розвитку, продажу, обʼємів виробництва, до власників компаній приходить усвідомлення значення формування особистого бренду.

Логотип на авто розробляється для легкої впізнаваності, виділення імені і суті компанії, торгової марки. Ми надаємо послуги брендування, реклами на транспорті, представляючи таким чином суть вашої компанії. У професійно оформленій рекламі є багато переваг. Рекламна плівка з логотипом поклеєна на авто має привертати до себе увагу і справляти враження, що є надзвичайно важливим для будь-якої компанії.

Логотип на авто. Принцип нанесення

При розміщенні реклами та логотипів на транспорті наші фахівці враховують такі важливі аспекти як:

  • технічні особливості. Цей аспект пов’язаний з техічними особливостями розміщення реклами на поверхні транспорту. Коли буде наноситись логотип на авто, необхідно врахувати специфіку транспортного засобу, щоб не зіпсувати виразність, вплинути запам’ятовуваність і ступінь впливу на потенційних клієнтів, покупця.
  • ефективність використання. Ця вимога пов’язана з моментом надання індивідуальності товарам і послугам через можливості їх розпізнання. Нанесений на брендований автомобіль логотип компанії має бути легко запам’ятовуваним і досить лаконічним за своєю формою і змістом.

Стиль компанії – це сукупність дій і прийомів, які забезпечують і сприяють запам’ятовуваності і сприйняттю користувачами, партнерами, не тільки фірмового продукту, але і всієї її діяльності, а також дають можлиівсть переважати своєю діяльністю перед конкурентами.

Розміщення фірмового стилю на авто компанії, використовується з метою показу єдиного принципу оформлення, для ідентифікації (щоб легко дізнатися про товар, послугу), заради довіри, ефективності реклами.

Ми рекомендуємо приділяти увагу розвитку вашого фірмового стилю і оприлюдненню його на загал способом брендування корпоративного транспорту, адже це стильно, оригінально, доступно і високоефективно!

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті