Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання авто плівкою

З кожним разом ​​плівка на авто стає все більш популярною серед власників автотранспорту. І цей факт цілком обгрунтований і виправдане, тому що здійснюючи обклеювання авто плівкою можна якісно і недорого здійснити рекламу свого бренду. Окрім цього, автомобільна плівка має властивість захищати машину від пошкоджень ззовні: відколів, подряпин, ударів, тощо.

Порахувати ціну онлайн

Якщо вчасно захистити авто таким способом, то вінілова автомобільна плівка ще і заощадить вам кошти. Розглядаючи співвідношення ціни плівки і вартості за відновлення кольору, наприклад, то плівка для авто виграє. Тому вінілову плівку для обклеювання авто варто взяти до уваги кожному автомобілісту, який дбає про свій транспорт.

Кожна деталь наклеюється окремо і ретельно. В результаті автомобіль виглядає так, немовби він забарвлений яскравою блискучою або матовою фарбою. Таке покриття може протриматись декілька років. На кожне обклеєне авто ми даємо гарантію якості Винятком звісно є недотримання правил експлуатації.

Обклеювання авто плівкою
Процес обклеювання авто плівкою

Так само ви можете нанести на свій автомобіль зображення будь-якої складності. Тобто не потрібно шукати хорошого художника – досить мати ідею, а наш дизайнер втілить її в реальність на автомобілі.

Обклеювання авто плівкою високої якості

Цим матеріалом, можна змінити автомобіль ззовні без перефарбовування. Зазвичай, це литі і дуже еластичні плівки, що дозволяють здійснити обклеювання авто плівкою навіть на дуже вигнутих поверхнях. Також вони оберігають автомобіль від подряпин. В наявності достатньо широкий асортимент плівок для реклами на авто щоб здійснити ваші яскраві і неординарні дизайнерські ідеї.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Умови для якісного нанесення плівки:

  • Авто має бути чистим – перед поклейкою бажано відвідати автомийку;
  • Обклеювання авто слід здійснювати спеціальними відповідними матеріалами;
  • Нанесення плівки має проводитись в чистому приміщенні фахівцями, які навчені цьому виду діяльності;
  • На виробництві мають бути спеціальні засоби і інструменти для виконання обклеювання;
  • Після обклеювання рекомендовано берегти авто декілька днів в теплі і мити його неагресивним способом.

Завдяки своїм характеристикам і можливостям, вінілова плівка може застосовуватися як для зміни зовнішнього вигляду особистого автомобіля, так і для брендування автомобіля – нанесення реклами на транспорт.

Наша компанія має великий досвід із поклеювання захисних плівок, і брендування автомобілів. Фахівці компанії із задоволенням розроблять унікальний і неповторний дизайн для вашого автомобіля.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!