Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Вініл на авто

Вініл на авто чудово зарекомендував себе серед способів автомобільного дизайну. Обклеювання вінілом – це можливість змінити вигляд машини без значних витрат. Плівка здатна запобігти руйнуванню лакофарбового шару, захистити від дрібних подряпин, згладити потерті місця, приховати дефекти які вже виникли і освіжити загальний дизайн машини.

Порахувати ціну онлайн

Завдяки вініловим плівкам автолюбителі можуть проклеїти окремі елементи транспортного засобу, або повністю змінити колір і текстуру поверхні. Вартість вінілової плівки вигідно відрізняється від витрат на класичне фарбування, що забезпечує їй стійку популярність.

Вініл на авто. Особливості використання

Вініл на авто наділений безліччю плюсів у його застосуванні. Відмінно захищає від незначних механічних впливів навколишнього середовища: ударів гравієм, подряпин і потертостей, дрібних відколів. Шар із плівки не піддається корозії, стійкий до зміни температур, опадів, не вигоряє під впливом ультрафіолету

Фахівці компанії “ПромоЕкспрес” наклеять вінілову плівку дбайливо і обережно по відношенню до поверхонь транспортного засобу. Робота виконується в умовах, обладнаних під брендування автомобіля. Володіючи сучасним обладнанням є можливість обклеювання вінілом будь-якої складності. Послуга є діючою не лише для приватних осіб і індивідуальних замовлень. Компанії, які бажають забрендувати плівкою цілий автопарк, теж можуть розраховувати на відмінну якість і своєчасність послуги.

Вініл на авто
Брендування авто для реклами комп’ютерної оргтехніки

За допомогою плівкових матеріалів можна вдосконалити або повністю поміняти дизайн авто. До того ж це не займе багато часу – навіть найскладнішу обклеювання реально виконати за пару днів, тоді як забарвлення може займати до 2 тижнів. Велике розмаїття кольорів і фактур на нашому сайті дозволять вам додати автомобілю ексклюзивності.

Вініловий матеріал вимагає ретельного догляду. У перші години після обклеювання уникайте попадання вологи на оброблені поверхні, а при відвідуваннях автомийки повідомляйте про наявність шару плівки на кузові.

Якщо автомобіль був неякісно пофарбований, при зніманні плівки з поверхні слід бути вкрай обережними, оскільки є ризик пошкодження шару фарби.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Вибір вінілу на авто

Варто звернути увагу на товщину – тонка плівка зручна в нанесенні і легко набуває форми деталей, але її захисні властивості не так надійно будуть захищати поверхню від подряпин і відколів. Матеріал товстіший буде згладжувати удари дрібними каменями і краще оберігати від подряпин.

Клейовий шар повинен давати можливість безперешкодно видалити всі пухирці повітря, що утворилися при нанесенні плівки. За цю функцію також відповідають повітряні канали, які обов’язково повинні бути присутніми по всій площі листа.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку у нас на сайті! Консультація від спеціаліста “ПромоЕкспрес” безкоштовна!