Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама на вантажних авто

Вантажівки відіграють вирішальну роль у наземному транспорті. Ми усвідомлюємо, що зовнішній вигляд автомобіля є своєрідною візитною карткою компанії, тому реклама на вантажних авто – важлива частина нашої роботи. Існує багато моделей, пристосованих для перевезення різних видів вантажів. Незалежно від характеру транспорту та типу кузова вантажівки, ми пропонуємо комплексну послугу брендування вантажного авто.

Порахувати ціну онлайн

Реклама на вантажних авто – наша спеціальність. Ми ставимось до кожного брендування з надзвичайною відповідальністю, готуючи цікаві та оригінальні рекламні проекти. Створена реклама може бути розміщена в будь-якому місці вантажного авто – реклама на бортах авто, реклама на авто тент, та інші місця. Широкий спектр фахівців рекламної компанії “Промоекспрес” допоможе вам підлаштувати рекламний дизайн до моделі автомобіля, а також обрати матеріали та визначитись з макетом.

реклама на вантажних авто
Реклама на корпоративних вантажних авто

Для чого потрібна реклама на вантажних авто?

Кожен підприємець-початківець хоче, щоб про його товари або послуги знали всі. Внаслідок цього реклама вантажних автомобілів стала звичною і дуже поширеною на вулиці. Однак, завдяки якісним матеріалам та повній відданості сервісу, ваш автомобіль буде відрізнятися від тих, що спостерігаються на українських та закордонних дорогах. Вантажівка – це не тільки автомобіль, який виконує транспортну функцію в компанії, але і доповнює елемент, що створює імідж компанії. З цієї причини ми намагаємось передати характер вашого бізнесу високоякісними відбитками.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Брендування тенту

Компанія “Промоекспрес” вже давно успішно просуває реклама на авто тент. Замовивши рекламу на тенті ви не тільки зекономите гроші, адже така реклама триматиметься в відмінному стані не менше 3-8 років. Цей тип реклами охопить більшу кількість потенційних клієнтів чи покупців, оскільки вантажні автомобілі проїжджають досить велику відстань. Завдяки широкоформатному повнокольоровому друку можна розмістити на тенті автомобіля будь-яке рекламне зображення.

реклама на вантажних авто
Приклад брендування тенту

Наше рекламне агентство пропонує повний цикл виготовлення реклами на громадському та корпоративному транспорті. Працюємо оперативно та якісно – від макету до фотозвіту.

Переконайтеся і Ви у надійності брендування корпоративного транспорту – замовляйте рекламу на робочих автомобілях у рекламній компанії «ПромоЕкспрес»!

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті!