Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання авто рекламою

Обклеювання авто рекламою – це безкоштовне рекламне середовище. Проїжджаючи по місту та паркуючи свій автомобіль, наприклад, у торгових центрах, ви можете природно рекламувати свій бізнес у місті безкоштовно. Часто, коли ви розміщаєте назву своєї компанії на задню частину свого автомобіля, пасажир у машині позаду вас дзвонить вам одразу або записує номер, оскільки він знайшов компанію, яка була йому потрібна. Він побачив рекламовані послуги і одразу зателефонував вам, щоб замовити ваші послуги або товари.

Порахувати ціну онлайн

Обклеювання авто рекламою для вашої компанії – це ваша візитна картка в місті, яку кожен може побачити. Ефективна реклама на корпоративному авто зміцнює імідж та змінює позиції вашої компанії на ринку. Якщо на вашому підприємстві є багато автомобілів, вплив реклами може бути ще більшим.

Обклеювання авто рекламою
Брендування корпоративного авто ТМ “Масар”

Брендування корпоративного авто сильно відрізняє компанію, дає вагомий поштовх в просуванні бренду, послуг та продуктів вашої компанії.

Обклеювання авто рекламою у вигляді повнокольорової фотографії

Якщо ви хочете здійснити брендування автомобіля на великій поверхні, радимо використовувати високоякісну німецьку плівку Oracal. Потім ми можемо розробити повнокольорову рекламу автомобіля, використовуючи фотографії. Щоб надрукувати рекламу на автомобілі, ми використовуємо друкарський плотер, який забезпечує найвищу якість кольорів – яскраві, точні кольори.

Якщо ви хочете виділити на машині невеликий простір для реклами, або ви дбаєте лише про наявність контактних даних та логотип компанії, використання кольорових плівок Oracal в цьому випадку буде ідеальним. У нас є низка різних шаблонів плівок, починаючи від стандартних до спеціальних – золота, срібла, металізована плівка – імітує хром, тиснення на металі. На сайті спільно з нашим фахівцем ви можете вибрати відповідний колір та якість плівки для вашої реклами на автомобілі.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Термостійкість плівки

Важлива також термостійкість плівок, які використовуються для реклами на автомобілі. Плівка Oracal при нагріванні до відповідної температури стає пластичною і її можна легко поклеїти на різні нерівні поверхні. Фахівці рекламної компанії “ПромоЕкспрес” володіють навичками та знаннями, що підтверджується великою групою задоволених клієнтів. Деякі наші проекти представлені на сайті нашої компанії.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!