Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання авто вінілом

Серед великої кількості матеріалів ми підбираємо для наших клієнтів оптимальний набір матеріалів для виготовлення реклами. У брендуванні транспорту застосовуємо такий спосіб, як обклеювання авто вінілом. Розміщення реклами на транспорті сприяє покращенню іміджу компанії, оскільки це один з ефективніших професійних методів у даній сфері.

Порахувати ціну онлайн
Обклеювання авто вінілом
Процес обклеювання авто вінілом

Ми виходимо з інформації, отриманої від клієнта та його очікувань щодо термінів використання, середовища використання (приміщення, чи вулиця), освітленості, корпоративних стилів та кольорів, матеріалів поверхні (трансторт, стіна, скло та ін.), фінансових можливостей клієнта, технологічних можливостей нашого виробництва.

Види і типи плівок для обклеювання авто вінілом

Для обклеювання авто вінілом, в залежносі від поверхні на яку буде наноситись реклама використовуються різні типи плівок.

  • Oracal 451 – дуже еластична плівка для гнучких поверхонь таких як тент або банер. Цю плівку ще називають банерною. Термін експлуатації 3-4 роки. Виробництво – Німеччина. Поверхня плівки є шовковисто-матовою. Буває 29 різних кольорів. Елементи з цієї плівки вирізаються плотером. Використовується лише для Брендування тентованих машин та фур.
  • Oracal 641– самоклеюча плівка (називають ПВХ плівкою або вініловою плівкою) використовується для зовнішніх і внутрішніх робіт. Термін експлуатації 3-5 років. Виробництво — Німеччина. Поверхня плівки буває матовою або глянцевою. Буває 60 різних кольорів. Використовується для вітрин, табличок, обклейки громадського та корпоративного транспорту з металевими бортами. Елементи з цієї плівки вирізаються плотером. Не використовується для гнучких поверхонь, тканин, та складних рельєфних поверхонь.
  • Oracal 751 – самоклеюча плівка преміум класу для обклеювання корпоративного транспорту на довгий період. Термін експлуатації 7-8 років. Виробництво – Німеччина. Поверхня плівки є глянцевою. Буває 116 різних кольорів. Елементи з цієї плівки вирізаються плотером. Не використовується для гнучких поверхонь, тканин, та складних рель’єфних поверхонь. Є дорогою. Використовуємо на побажання клієнта для виконання дуже відповідальних робіт.
Обклеювання авто вінілом
Результат обклеювання авто плівкою

Для того щоб замовити послугу брендування авто, обклеювання авто вінілом – звертайтесь за детальною консультацією до наших менеджерів. Розповімо про матеріали і надамо інформацію щодо інших можливих запитань. Допоможемо розробити макет!

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!