Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки на машину

Наклейки на машину – це ефективна реклама, яка допомагає залучити велику кількість потенційних клієнтів. Наклейки на машину покращують зовнішній вигляд автомобіля

Для бажаючих зробити свій автомобіль унікальним, але не перефарбовуючи при цьому машину і не витрачаючи багато грошей на коригування, є просте рішення: наклеїти вінілові наклейки. Вінілові наклейки коштують недорого, і в результаті автомобіль зміниться, стане унікальним і яскравим. Крім того, вінілові наклейки на автомобілі можуть приховувати різні недоліки.

Порахувати ціну онлайн

Спочатку наклейки наносили на гоночні автомобілі у вигляді цифр і різних символів. Весь автомобіль зазвичай обклеювали наклейками з логотипом спонсора. Згодом цей спосіб стали використовувати на звичайних громадських автомобілях.

Найпопулярнішими є вінілові наклейки для автомобілів. Їх можна приклеїти до будь-якої частини транспортного засобу і при необхідності їх легко зняти, на відміну від аерографа, який важко застосувати і при цьому це вимагає знань людини, також він дорогий. І кожен може наклеїти вінілову наклейку.

Наклейки на машину мають кілька способів нанесення:

  • Сухий
  • Мокрий

Сухий спосіб – це найпростіший і найшвидший спосіб наклеїти вініл на свій автомобіль – потрібно зняти захисний шар наклейки і наклеїти плівку на машину. Перевірте наявність повітряних бульбашок і розгладьте їх. Але цей спосіб не підходить, якщо вініловий клей має складну текстуру і вам потрібно покрити всю поверхню авто.

Наклейки на машину
Процес нанесення наклейки на машину

З цим завданням краще справляється «мокрий» спосіб нанесення вінілової наклейки на автомобіль. Необхідно зробити мильний розчин і нанести його на поверхню машини, а також на клейку сторону наклейки.

Це необхідно для знежирення поверхні і зручного встановлення плівки на потрібне місце. Крім того, якщо нанести клей мокрим методом, вам знадобиться будівельна сушарка і гумовий ракель, завдяки якому він може згладити поверхню.
Щоб правильно розгладити клей, потрібно почати з внутрішньої сторони і перейти до країв і негайно висушити, щоб в плівці не було зморшок і міхурів. У більшості випадків використовують вологий спосіб наклеювання плівки на поверхню, а також звертаються за допомогою до майстрів.

Вартість вінілу досить низька, і вам не потрібно багато грошей, щоб повністю покрити всю машину вінілової плівкою. Крім того, ціна може змінюватися в залежності від регіону і потреб машини. Але для тих, хто хоче заощадити на роботі професіоналів, є можливість наклеїти наклейки на автомобіль самостійно!

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!