Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки на авто купити

Як показати, що автомобіль є частиною вашого унікального стилю? Доповніть його, наприклад, стильними наклейками, плівкою або практичними ламінованими зображеннями бренду вашої компанії, які вдосконалять зовнішній вигляд автомобіля. Наклейки на авто купити ви можете з метою брендування автомобіля або надання йому неординарного вигляду.

Порахувати ціну онлайн
Наклейки на авто купити
Такі наклейки ви зможете купити у нашій компанії

Ви шукаєте спосіб прикрасити свій автомобіль ще краще? Отримайте дизайнерські наклейки або яскраве брендування відповідно до ваших ідей. Обирайте дизайн наклейки для автомобілів у компанії “ПромоЕкспрес” відповідно до ваших потреб, настрою, підбирайте колір та спеціальну плівку щоб створити власну наклейку якою будуть захоплюватися всі.

Наклейки на авто купити в компанії “ПромоЕкспрес”

Наклейки на авто купити ви можете для брендування автомобіля, оформивши їх важливим, доступним текстом, або логотипом вашої фірми. Оригінального дизайну зображення і графіка з доступними різноманітними кольорами на ваш вибір. Вся робота виконується після узгодження деталей та нюансів, про будь-які зміни завжди повідомляємо заздалегідь і нічого не робимо без вашої згоди.

Ідеально підходить як для реклами на довгий термін так і для короткострокової реклами на автомобілі. Попри те що її легко знімати, вона триматиметься навіть на швидкості понад 140 км / год.

Позначивши свій автомобіль рухомою рекламою, яка може бути виконанана за допомогою наклейок, ви не зашкодите лакофарбовому покриттю вашої машини. Наклейки на авто купити варто через ідеальну стійкість на відкритому повітрі, до сонця, дощу та бруду.

У своїй роботі ми зосереджені на виконання якісного та довговічного продукту. Вибирайте дизайн з орнаментами та надписами які ідеально підійдуть до вашого транспортного засобу і виділять його з поміж інших. Розмістити їх самостійно дуже легко і просто.

Автомобільні наклейки ви можете придбати на замовлення вибравши колір або додавши будь-які елементи зі спеціальної плівки. Розміри наклейки доступні різноманітні, оберіть свій власний. А вартість вас приємно здивує.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!