Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання авто плівкою ціна

Обираючи товар або замовляючи певну послугу, покупця цікавить вартість. Щодо обклеювання авто плівкою ціна залежатиме від декількох факторів, і тому відразу дати відповідь на запит важко, адже кожне замовлення має індивідуальні особливості. Ціна послуги коливається і залежить від декількох факторів: розмірів авто, площі, на яку потрібно нанести наклейку, і місце, на якому буде нанесене це зображення. Також значення має і ціна самої плівки, а вони теж різняться між собою серіями тощо. Ціна встановлюється і від того, який спосіб нанесення буде підібрано.

Порахувати ціну онлайн

Обклеювання авто плівкою ціна. Аплікація з кольорової плівки.

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORACAL 641500 грн.
ORACAL 651620 грн.
ORACAL 751730 грн.
Обклеювання авто плівкою ціна

*Зазначені ціни є орієнтовними. Актуальні станом на весну 2020 р.

Фотодрук рекламного зображення 

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORAJET 3640510 грн.
ORAJET 3651890 грн.
ORAJET 3551990 грн.

*Вартість за 1 м² з ламінацією та монтажем на транспортний засіб. Мінімальне замовлення – 2000 грн.

Формування замовлення обклеювання авто

Щоб визначити обклеювання авто плівкою ціна необхідно узгодити всі нюанси вашого замовлення, майстри і дизайнери зроблять необхідні заміри, фото автомобіля. Менеджери нашої компанії запропонують вам на вибір варіанти, які оптимально підійдуть для того, щоб брендування авто було виконано якнайкраще.

Обклеювання авто плівкою
Фото-приклад брендування. Вартість такого обклеювання авто плівкою – 130$

Дізнатися приблизну ціну замовлення можна оцінивши параметри авто. Розміри транспорту не так складно виміряти. Надайте фото вашого автомобіля з тих сторін, на яких планується розміщати рекламну інформацію чи зображення, виміряйте відстань між центрами коліс.

Обклеювання авто плівкою ціна залежить від дизайну, який ви можете надіслати на пошу. Якщо ж у вас його немає, дизайнер нашої компанії допоможе в цьому питанні. Ціна на послугу брендування автомобіля залежить від складності поставленого завдання, вибраної плівки, розмір зображення, обєм тексту і інших деталей, про які детально інформують менеджери компанії.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Брендування авто

Обклеювання автомобіля рекламою певного бренду або компанії, яка займає близько 80% площі транспортного засобу, неможливо не помітити. Якщо у вас є корпоративна машина яка курсуватиме в різних частинах міста, рекламне оголошення побачать тисячі людей. Ви зробите вигідне вкладення в ваш бізнес. Адже такий вид реклами має широке охоплення різноманітної цільової аудиторії і є дуже ефективним.

Термін виконання замовлення залежать від завантаження майстрів, що займаються поклейкою плівки, а також обсягу самої роботи, яку потрібно виконати. Процес поклейки краще проводити в теплому, сухому приміщенні, уникати низьких температур.

Компанія “ПромоЕкспрес” зробить для Вас рекламу на автомобіль будь-якої складності, адже маємо великий досвід в цьому напрямку. Фото з прикладами робіт можна подивитися на сайті.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!