Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Замовити наклейки на авто

Ми любимо оточувати себе приємними і естетичними речами. Це стосується майже кожної сфери життя. Ми також дуже часто звертаємо увагу на те, що наші предмети персоналізовані. Це дозволяє нам виразити себе і впливає на наше самопочуття. Найпростіше це зробити за допомогою наклейок. В даний час їх можна зустріти майже скрізь, включаючи автомобілі. Замовити наклейки на авто ви можете у рекламній компанії “ПромоЕкспрес”. Більше того, замовляють брендування не лише корпоративні транспортні засоби, але все частіше на приватні автомобілі. Завдяки цьому власник може виділитися на дорозі тим способом, який він обрав.

Порахувати ціну онлайн

Як замовити наклейки на авто?

замовити наклейки на авто
Так працює наш виробничий процес

Ваша власна наклейка на автомобіль з друком на ваш вибір – чудова ідея як для приватних осіб, так і для компаній. Створені всі умови для того, щоб можна було зробити індивідуальний дизайн. Дуже часто це логотип компанії, інформативний текст або жартівлива картинка.

Замовити наклейки на авто – ефективне просування вашого бізнесу

Реклама на авто можуть бути будь-якої форми та розміру. Завдяки цьому ви можете використовувати їх будь-яким способом. Наклейки можна наносити як на кузов автомобіля, так і на лобове скло. Це зробить їх видимими для інших водіїв. Така послуга особливо корисна для людей, які ведуть бізнес. Спеціальні рекламні наклейки для автомобіля можуть бути ефективною формою просування, а крім того мобільною. Проект може містити не тільки логотип компанії, а й сферу наданих послуг та контактні дані. Таким чином, подорожуючи з наклейка на авто реклама, можна охопити більший спектр потенційних клієнтів.

Замовити наклейки на авто – це шанс для індивідуального маркування вашого автомобіля. Логотип компанії, кумедний текст або символ, за допомогою якого ви ідентифікуєте, дозволяє підкреслити власний стиль, а також зробити автомобіль впізнаваним. Група дизайнерів рекламної компанії “ПромоЕкспрес” створять для вас унікальний дизайн, який гарантовано допоможе привернути увагу прохожих або водіїв.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Наклейки на авто

Наші наклейки на авто під замовлення можуть приклеюватися до автомобільної фарби і не пошкоджувати кузов автомобіля. Наліпки стійкі до змін погодних умов, зокрема дощу та снігу, і вони не втрачають яскравість під впливом УФ-променів. Завдяки використанню високоякісної плівки автомобільні наклейки можуть довго виконувати свою роль, і що більше того, їх надзвичайно просто наносити. Замовити наклейки на авто – це простий, але дуже ефективний спосіб виділитися на дорозі.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!