Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Поклейка вінілу на авто

Все більше власників малого і великого бізнесу хочуть надати індивідуальності своїм автомобілям, не впливаючи на їх дизайн та покриття. Існують різні способи візуального налаштування автомобіля: затемнення вікон, затемнення, полірування фар та інші способи. Але одна з найдієвіших змін – поклейка вінілу на авто.

Порахувати ціну онлайн

Поклейка вінілу на авто. Основні переваги.

Вінілова плівка стійка до будь-яких погодних умов і довго залишається неушкодженою. Завдяки особливостям плівки, наша компанія вже багато років надає послугу “поклейка вінілу на авто”. Вінілова плівка є термопластичною, а це означає, що вона не деформується під впливом сильного сонячного світла або інших несприятливих погодних умов. Це ідеальний інструмент для зміни кольору кузова автомобіля за низькою ціною, адже ви можете використовувати широку палітру кольорів та підлаштовувати її текстуру індивідуально під свої очікування.

поклейка вінілу на авто
Автомобіль після поклейки вінілу на авто

Вінілова плівка має багато переваг. Вона має насичені та яскраві кольори, на якій прекрасно видно найдрібніші деталі. Якщо вигляд вашої машини здається вам нудним пропонуємо скористатись послугою від рекламної компанії “ПромоЕкспрес “поклейка вінілу на авто”.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Переваги брендування авто:

  • створює та зміцнює імідж компанії на ринку
  • забезпечує мобільність реклами – залежно від маршруту руху транспортних засобів дозволяє охопити широку аудиторію
  • не обтяжує бюджет через низькі витрати на впровадження реклами. Вам не потрібно додатково оплачувати за оренду транспортного засобу.

Брендування автомобілів – це дуже ефективна форма реклами. Кожен забрендований транспортний засіб – це рухома вітрина компанії,
завдяки якому вас помітять тисячі людей. Отже, коли ви вирішите здійснити поклейку вінілу на авто, пам’ятайте, що поверхня автомобіля повинна бути підготовлена: на поверхні не повинно бути вм’ятин, тріщин і навіть бруду. Деякі пошкодження автомобіля можна навіть приховати вініловою плівкою. Ми розробляємо та виготовляємо рекламу на легкових авто та фургонах, вантажівок, а також на інших видах транспортних засобів. Наша компанія використовує тільки високоякісні плівки від німецького виробника. Ми гарантуємо довговічність наклейки на авто та ефективне рекламне повідомлення.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!