Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейка на авто на замовлення

Ви хочете прикрасити свій автомобіль або використовувати його як мобільний рекламний засіб? Наклейка на авто на замовлення – ідеальне рішення.

Порахувати ціну онлайн

Наша компанія пропонує виготовити оригінальні та стильні автомобільні наклейки. Запропоновані наклейки виготовлені з високоякісних матеріалів, наприклад, із самоклеючої плівки, світловідбиваючої плівки, та багатьох інших. Усі наклейки, придбані у нас, ви можете розмістити самостійно на своєму автомобілі, це не складає труднощів.

Наклейка на авто на замовлення
Наклейка на авто на замовлення

Усі автомобільні наклейки ми робимо за спеціальним замовленням, замовник сам пропонує варіанти, після чого дизайнером розробляється макет і подальше узгодження особливостей замовлення. Рекламні наклейки доступні на замовлення в безлічі варіантах і в будь-яких розмірах.

Також ми надаємо клієнтові майстрів з реклами, завдяки якому він створить власну рекламу для автомобіля. Однак, якщо жодна із представлених форм не відповідає вашим очікуванням, наші спеціалісти допомагають з розробкою дизайну, які працюватимуть над вашим проектом, поки ви не будете задоволені.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Наклейка на авто на замовлення, переваги

Видруковування на полімерній плівці з канальним клеєм для полегшення наклеювання, стійкість до вицвітання, солі чи бруду.

Автомобільна наклейка – це спосіб виділитися на дорозі або підвищити визнання вашої компанії! Додайте дизайн до замовлення, і ми зробимо з нього наклейку!

Наклейка на авто виробляються за технологією, яка використовує лише екологічні чорнила преміум класу. Принт відрізняється чудовою міцністю, завдяки якій ви будете насолоджуватися видом прекрасної наклейки довгі роки – поки не вирішите, що пора мінятись.

Кожна наклейка додатково покрита невидимим ламінатом, призначеним для захисту відбитків від УФ-випромінювання, забруднення, подряпин та механічних пошкоджень.
Види ламінування на вибір:

Матовий – ніжна матова поверхня дуже функціональна та зручна. На його поверхні важко помітити бруд і відбитки пальців. Це також значною мірою зменшує відбиття сонячного світла.

Глянцевий – глянцеві наклейки з ламінату – елегантні та розкішні. Принти мають більш інтенсивні кольори та більшу глибину, і дозволяють вивести більше деталей із фотографій.

Завдяки роботі лише з висококласними матеріалами, ми гарантуємо тривалий період задоволення придбаними наклейками.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!