Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки на авто фото

У сучасному світі, що динамічно розвивається, світ технологій не уявляє своє існування без реклами, барвистої, оригінальної, яскравої. Чудовим способом подачі інформації споживачам є наклейки на авто фото яких доступні на сайтах нашої фірми. Виконуються вони із вінілової плівки у повному кольорі, а також вирізаються необхідні елементи плотером.

Порахувати ціну онлайн

Наклейки на авто фото

Наклейки на авто фото
Розміщені наклейки на авто

На нашому виробництві фахівці майстерно втілюють ваші задуми під фірмовий стиль компанії, виділяють унікальність надрукованої продукції незалежно від рівня складності замовлення. В нас ви можете замовити самоклеючі наклейки і бути впевнені у високій якості.

Успіх при виконанні красивих, яскравих наклейок забезпечується роботою фахівців своєї справи, які здійснюють оклейку згідно всіх правил. Не менш важливим є і те що процес виробництва рекламної продукції виконується на високоякісному та надійному обладнанні.

Застосовуючи виробничі потужності нашої компанії, ми виправдовуємо довіру замовників, які довіряють нам на виконання свої неординарні замовлення.

Ціна брендуваня

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Реклама на вінілових наклейках

Застосовуючи сучасні методи і технології в нашій роботі, наші клієнти отримують вироби високої якості при досить невисокій вартості. Поглянувши на наклейки на авто фото, можна зрозуміти, що сфера застосування такої рекламної продукції на вініловій основі дуже обширна. Вона є стильним показником бренду і до того ж стійкість до дії явищ атмосфери: опадів, сонця.

Реклама на вінілових наклейках вже тривалий час тримає свою престижну популярність.

Перед приклеюванням наклейки, обовязково обезжирюється підготовлена для цього поверхня. Якщо наклейки великого розміру, то краще залучити до роботи помічника, і обезпечитись спеціальним інструментом для розгладження від бульбашок.

Наклейки на авто фото, можна переглянути на сайтах нашої компанії. Після здійснення замовлення, для кращого візуального уявлення ми розробляємо макет, який чудово сприяє виконанню подальшої якісної роботи. Враховуємо всі індивідуальні прохання та побажання замовників.

Компанія “ПромоЕкспрес” гарантує виконання реклами найкращої якості, стійкість на довгий час і привабливість для ваших потенційних клієнтів.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації від спеціаліста!