Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Великі наклейки на авто

Великі наклейки на авто виготовляємо з високоякісних вінілових плівок, ними ви зможете прикрасити будь-який автомобіль, тим самим виділити його з маси схожого типу моделей. Вінілові наклейки на машину – чудова ідея внести зміни у зовнішній вигляд машини. Що важливо не потрібно витрачати багато часу і дана послуга обходиться без великих фінансових витрат.

Порахувати ціну онлайн

Наклейки зберігають стійкість до впливу зовнішнього середовища і умов погоди, не змінюються після опадів, не вигорають на сонці, не страшні різкі перепади температур і інший фізичний вплив.

У нас ви можете замовити великі наклейки на авто за індивідуальним дизайном. Наш кваліфікований дизайнер розробить макет за яким виготовить вінілові наклейки на ваш транспорт в найближчий час.

Великі наклейки на авто
Реклама на корпоративному авто для логістичної компанії “PAKLINE”

Якщо ви намірені наносити наклейки на авто власноруч, то це не складе великих труднощів, стікери покриті спеціальної плівкою, для того щоб на поверхню вашого авто легко можна було приклеїти усі елементи наклейок.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Де розміщують великі наклейки на авто?

У компанії “ПромоЕкспрес” ми пропонуємо замовити великі наклейки на авто із вінілу. Завдяки доступному різноманіттю кольорів, розмірів, форм стікерів для автомобілів можна забрендувати будь-який транспортний засіб. На нашому виробництві, виготовляються плівки на машину під замовлення необхідних розмірів і за потреби здійснюється відправка новою поштою в усі міста України.

Розміщення автомобільних наклейок пропонується на:

  • лобове і заднє скло транспорту
  • наклейки на капот
  • наклейки на бампер
  • наклейки із вінілу на двері

Яскравою перевагою вінілових наклейок являється їх здатність доповнювати зовнішній вигляд транспорту, який таким чином привертає увагу до себе.

Наклейки на авто можуть бути не тільки способом брендування і прикраси, але і мають здатність приховати наявні дефекти авто, подряпини, вм’ятини, корозію. Замовлення наклейок на транспорт здійснюється на нашому сайті або зателефонувавши за зазначеними номерами на сайті.

Якщо ви маєте ідеї і побажання щодо виробів з наклейок, то ми приймемо ваше зображення на нашу пошту і виготовимо наклейку спеціально для вас.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!