Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки на авто під замовлення

Щоб виготовити наклейки на авто під замовлення, ми використовуємо декілька технологій, тому можемо реалізувати, мабуть, кожну вашу ідею. За допомогою сучасного обладнання ми виробляємо клейку рекламу різних розмірів, форм і кольорів, прикраси для ваших транспортних засобів, вікон тощо. Ці наклейки для дизайну, прикраси автомобіля, чи заради реклами, виготовляються з високоякісних матеріалів.

Порахувати ціну онлайн

Можливо, коли вам знадобляться наклейки, але ви будете мати лише віддалене уявлення про них. Для того, щоб відбулося виготовлення наклейок, спочатку потрібно підготувати макет, дизайн. Якщо у вас його немає, ми розробляємо його безкоштовно, з урахуванням усіх ваших побажань, після чого передаємо затверджений макет в друкарню для виготовлення наклейки на авто.

Наклейки на авто під замовлення
Виготовлення наклейки на авто під замовлення

Ваш особистий або робочий автомобіль може стати мобільним рекламним тентом, якщо він прикрашений наклейками для автомобілів. Це дуже ефективний засіб реклами, особливо якщо машина експлуатується часто та припарковується у громадських місцях. Важливо, щоб рекламні наклейки привертали увагу та ефективно передавали важливе повідомлення.

Наша команда фахівців з багаторічним досвідом роботи виконає всі проектні роботи, що дозволяє нам залучатись до подальшого виготовлення наклейок. Ми можемо допомогти створити ідею наклейки, підказати дещо у словесному редагуванні, щоб забезпечити тексти легкі для сприйняття, та милозвучні, а дизайнери посприяють створенню естетичного та відповідного друку.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Наклейки на авто під замовлення – оригінальна реклама

Ми реалізуємо не тільки наклейки на авто під замовлення, доступним даний вид продукції є і для реклами на вітринах компанії з декількома вікнами, кафе, ресторанів, виявляються ефективним способом спілкування та реклами – наклейки на склі. У той же час це один з доступних способів опублікувати бажану інформацію. Припустимо, наклеюючи наклейки на вікна або скляні двері, оголошуючи про діяльність закладу, робочий час, різні акції тощо. Довірте цю роботу нам, і ви не розчаруєтесь!

Ми допомагаємо складати вподобані вам наклейки, навіть якщо вони ще не були в нашому асортименті. Якщо ви маєте ідею, знайшли або бачите в інтернеті, які саме наклейки вам потрібно, ми також запропонуємо нашу допомогу: створюємо наклейки відповідно до індивідуальних замовлень. Довірте проект своєї наклейки на автомобіль нам, і наша команда подбає про це.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті!