Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки реклама на авто

Брендування створює особливе враження від товару і робить внесок в загальний імідж компанії. Для цінителів творчого підходу у способах просування власного бренду пропонуємо послугу наклейки реклама на авто. Це доступний і оптимальний варіант оформлення зовнішнього вигляду транспорту, у порівнянні з фарбуванням і аерографією.

Порахувати ціну онлайн
наклейки реклама на авто
Виготовлення наклейки на автомобіль. Фото до.

Наклейки це продукт, вироблений з полімерної плівки, що самоклеїться, а за основу є вініл. Дані наклейки досить добре переносять температурні і атмосферні перепади, не деформуються при збільшенні рівня вологості, добре тримаються на поверхні. Також серед властивостей вінілових наклейок є ефект водовідштовхуваності.

Розміщення та використання наклейки реклама на авто

Наклейки реклама на авто може оформлюватися як однією картинкою, так і розподіленою на окремі частини. Їх можна розмістити на капоті, на бортах, дверях а також на склі автомобіля.

В процесі виготовлення наклейок на авто використовуємо спеціальні плівки Oracal, які будуть відмінно триматися і яскраво виглядати. Довговічність наліпки залежатиме від обраного матеріалу і місця, на яке буде клеїтися виріб. Вирізання із вінілу дозволяє домогтися бажаної форми. Наявна різноманітність кольорів плівки.

В роботу даного виду реклами на автомобіль входить виготовлення макету дизайнером нашої компанії, друк на вініловій плівці, порізка плотером.

Ламінування наклейок використовується в залежності від способу виготовлення. При порізці вінілової плівки плотером, або трафаретному друці на оракалі, в ламінуванні нема потреби. Якщо говорити про широкоформатний друк, то він вимагає ламінування.

наклейки реклама на авто
Розміщення рекламної наклейки на авто. Фото після

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

При бажанні і необхідності наклейки реклама на авто легко можна видалити без залишків матеріалу. Плівка для обклеювання завжди захистить фарбу і лакове покриття від пошкодження і ударів камінців, що вилітають з-під коліс машини. При бажанні і потребі замовника поклеїти наклейками можна весь автомобіль, таким чином розмістивши рекламу, яка працюватиме як додатковий захист від легких механічних ушкоджень.

Щоб точніше розрахувати ціну наклейки реклама на авто, необхідно побачити макет, фото або зображення, з заданими розмірами. Наші фахівці підберуть оптимальний матеріал і вирахують вартість виготовлення замовлення!

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!