Зовнішні боки громадського транспорту! Створення й поширення унікальних рекламних зображень на бортах габаритного міського автобуса, маршрутки, екологічно чистого трамваю або тролейбуса – це найкраще рішення для бізнесів, яким необхідно реалізувати ефективну рекламну кампанію.

Реклама на тролейбусі Львів
Реклама на тролейбусі Львів

Мобільна чотиристороння реклама на бортах громадських транспортних засобів чудово виручає компанії, які ставлять такі маркетингові цілі, як нагадування постійним покупцям, клієнтам про імідж торгової марки, продукцію, послуги; привернення уваги цільової аудиторії актуальними пропозиціями типу акцій, знижок, бонусів, повідомлення про масовий захід у Вашому місті (фестиваль, ярмарок, концерт, відкриття магазину).

Більшість людей майже половину дня проводять в мережі. Переписки, робочі питання, саморозвиток, відпочинок, маркетингові інструменти – усе переходить або дублюється онлайн. На перший погляд, можна подумати, що реклама в інтернеті – це найбільш ефективний варіант розкрутити, підтримувати, розвивати бізнес. Але в дійсності це не зовсім правда.

Хоч і значну частину дня люди проводять в інтернеті, але все одно є і залишається більший відсоток годин, проведених в дорозі, офісах, кав’ярнях, магазинах, торговельно-розважальних комплексах. І тим часом як цільова аудиторія перебуває оффлан, є можливість зацікавити, залучити нових клієнтів з допомогою продуктивної транспортної реклами.

Справа в тому, що сучасна реклама на транспорті Тернопіль або у будь-якому іншому обласному центрі Західної України – це хороший бонус та позитивний ефект для Вашої рекламної кампанії.

Переваги реклами на транспорті на противагу інтернет-рекламі

  • Реклама у відкритому доступі. Транспортна реклама на виду в усіх мешканців і гостей міста щодня з самого ранку до пізнього вечора. Зображення і контактна інформація не прихована на сторінках газети, онлайн-стрічці. Навіть якщо сьогодні не було коштів поповнити інтернет, достатньо вийти на вулицю – й отримати інформацію, наприклад, про актуальну вакансію, яку давно шукали.
  •  Рухливість транспортного засобу. «Родзинка», якою не похизується навіть популярна реклама в інтернеті чи на бігбордах. Динаміка тролейбусів, автобусів забезпечує максимальне покриття міста Вашою рекламою. Рух транспорту гарантує постійне нагадування та запам’ятовування Вашої реклами.
  • Швидкість. Транспортна реклама в рази оперативніша, ніж будь-які інші сучасні маркетингові прийоми. Щоб побачити Вашу рекламу, немає потреби очікувати, коли потенційні клієнти придбають журнал чи зайдуть в мережу. Ефектне зображення на боках трамваю або маршрутного таксі працює вже, саме в цей момент!
  • Реклама, яка не нав’язується. Транспортна реклама позитивна й ненав’язлива. Адже вона не перериває на найцікавішому, коли потенційні споживачі дивляться кіно, слухають улюблену пісню, працюють в мережі. Реклама на транспорті ненав’язливо курсує багатолюдними вулицями міста і це передбачає лише естетику, актуальну інформацію, нагадування, отже, – користь.

Звертайтеся в рекламну компанію «Промоекспрес»! Багаторічний досвід у рекламній сфері, персональний менеджер, ефективні рішення для втілення успішної рекламної кампанії!