Динамічна реклама на транспортних засобах – це сучасний і досить перспективний метод просування іміджу, послуг, продукції у великих містах України. Тож якщо Вашій компанії треба справді якісна та ефективна реклама, рекомендуємо телефонувати у «Промоекспрес»!

Наше рекламне агентство більше, ніж 10 років практикує виготовлення та розміщення унікальної реклами на зовнішніх боках громадського транспорту. Забезпечуємо повний спектр рекламних послуг від самого початку (консультація нашого спеціаліста, розробка макету) до кінця (поклейка готового рекламного зображення, надсилання фотозвіту про виконані роботи, а також контроль якості реклами на транспорті упродовж усього часу експонування).

Сучасна реклама на транспорті у Львові, ціна якої є доступною у нас, гарантує максимальне охоплення цільової аудиторії за відносно короткий проміжок часу. Цей ефект досягається завдяки динаміці транспортного засобу, а також габаритними розмірами самого рекламного носія, наприклад, маршрутного таксі, автобуса, тролейбуса чи трамваю.

Реклама транспорт
Реклама транспорт

Так нестандартна реклама на бортах громадських транспортних засобів дає постійний контакт із цільовою аудиторією. Це дозволяє активізувати всіх жителів і гостей міста Вашою рекламою, а тому – забезпечити продуктивну рекламну кампанію!

Наприклад, популярна 28 маршрутка Львів минає вулиці, проспекти, де щодня регулярно є великі скупчення людей. Цей маршрут проїжджає через важливі точки, наприклад, гіпермаркет «Епіцентр», ТЦ «Метро», мотозавод, ТРЦ «Скриня», привокзальний ринок, ТЦ «Магнус». У будні та вихідні біля цих об’єктів завжди багато пішоходів, водіїв та інших учасників дорожнього руху, серед яких може бути значний відсоток Вашої цільової аудиторії.

Обирати рекламу на міських автобусах, міських і приміських маршрутних таксі особливо зручно для тих, хто хоче активізувати потенційних клієнтів своїми послугами, товарами, особливо у випадках, коли Ваші потенційні покупці протягом дня знаходяться у чітко визначених локаціях. У нас діє зручна адресна програма, з допомогою якої Ви маєте чудову можливість вибрати найкращі маршрути руху даного транспорту.

Щодо престижної реклами на тролейбусах і трамваях, ефективно замовляти цей вид рекламних послуг для створення класної іміджевої реклами. Реклама на міських тролейбусах чи трамваях стане незвичайною, динамічною та габаритною візитівкою Вашого бізнесу. Так Ви забезпечите 100% впізнаваності свого бренду.

Будьте особливими – обирайте динамічну рекламу на колесах від наших досвідчених фахівців!