Для продуктивного просування свого бізнесу сьогодні малі та великі компанії використовують онлайн-інструменти. Це дуже вигідно у багатьох випадках, для різних бізнесових категорій. Але якщо треба швидко та ефективно залучити цільову аудиторію поза інтернетом, кращого способу, ніж реклама на бортах автобусов, тролейбусів, трамваїв, маршрутних таксі, не знайдеш.

Наше рекламне агентство пропонує широкий спектр рекламних послуг, які стосуються створення та розповсюдження унікальних рекламних рішень на зовнішніх боках громадського транспорту. Працюємо з широким охопленням усієї Західної України. Маємо власне виробництво. Рекомендуємо клієнтам повний цикл виготовлення та розміщення реклами на транспорті.

Тож якщо є необхідність терміново та продуктивно реалізувати рекламну кампанію з максимальним залученням цільової аудиторії у Луцьку, Рівному, Львові, Хмельницькому, Тернополі, Чернівцях, Ужгороді, Івано-Франківську, ласкаво просимо до нашого агентства!

Реклама на маршрутках
Реклама на маршрутках

Зовнішня транспортна реклама гарантує

  • Високу динаміку переглядів Вашої реклами щодня і щомісяця. Громадські транспортні засоби – це унікальна та динамічна рекламна площина. Транспорт регулярно виходить на рейс. Їздить вулицями, де постійно є скупчення великої кількості людей. Цей фактор позитивно впливає на якість та ефективність рекламної кампанії.
  • Постійне нагадування про Ваш бренд. Тролейбуси, трамваї, маршрутки чи автобуси, на яких розташована реклама Вашої компанії, курсують за одними й тими ж маршрутами. Тому Вашу рекламу будуть переглядати всі учасники дорожнього руху, причому неодноразово.
  • Механічне запам’ятовування інформації. Постійний щоденний контакт потенційних клієнтів із Вашою рекламою – це чудовий і ненав’язливий метод фіксації даних у пам’яті.
  • Чітке попадання конкретно під Вашу цільову аудиторію. Ми пропонуємо ефективну адресну програму слідування маршруток та автобусів. Тому наші клієнти мають нагоду підбирати транспорт конкретно під ті місця (ринки, автостанції, ТЦ, розважальні комплекси, кінотеатри, медичні, навчальні, банківські, туристичні заклади, парки тощо), де найчастіше можуть перебувати потенційні споживачі.

Звертайтеся у «ПромоЕкспрес»! Наші кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати зручні маршрути слідування транспорту, розрахують орієнтовну вартість реклами на транспортних засобах у Вашому місті, будуть слідкувати за рекламним процесом від початку до самого кінця.