Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Рекламні наклейки на авто

Рекламні наклейки на авто – цікавий та ефективний спосіб реклами. Покриття автомобіля дозволяє охопити велику кількість потенційних клієнтів і, крім того, не підриває бюджет, виділений на маркетингові дії. Рекламні наклейки для автомобілів, пропоновані компанією “ПромоЕкспрес” – це високоякісна продукція, стійка до найсприятливіших погодних умов.

Порахувати ціну онлайн
Рекламні наклейки на авто від “ПромоЕкспрес”

Графіка, обрана нашими клієнтами, друкується безпосередньо на плівці, завдяки якій дизайн ідеально підходить до автомобілів з вигинами. Однією з переваг рекламних плівок, які ми виробляємо, є те, що наші рекламні наклейки вони щільно прилягають – це значно продовжує їхнє життя.

Ми пропонуємо як наклейки на двері для автомобілів, так і повноцінні наклейки для автомобілів. Крім того, наша компанія виготовляє персоналізовані наклейки на капот автомобіля.

Дуже часто цю послугу замовляють і для обклеювання вікон. Вітрини, можна оформити вініловою плівкою або вирізаними елементами з неї. Ми також можемо вирізати із плівки елементи будь-якої форми.

Наклейки на вітринах ми рекомендуємо використовувати (якщо це зовнішня наклейка) із ламінуванням. Установка наклейки має свої правила – температуру навколишнього середовища (10 ° С і вище), не застосовується на гарячих поверхнях, і уникати вологості(не рекомендуємо застосовувати під дощем).

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Рекламні наклейки на авто як спосіб реклами

Зараз поверхня автомобіля – це один із найефективніших та найефективніших способів реклами. Рекламні наклейки на авто – прекрасна ідея, коли ми хочемо швидко розширити групу потенційних клієнтів.

Рекламні наклейки для транспорту, зокрема, радимо нашим бізнес-клієнтам, які шукають цікавий спосіб реклами. Ми можемо забрендувати і покривати весь автопарк плівкою. Наклейки на машині зроблять свою роботу в будь-якій ситуації.

Автомобільні наклейки з позначкою бренду – це ідеальний рекламний продукт, оскільки вони нададуть вашу рекламу безкоштовно – на власному автомобілі і в той же час ви можете подорожувати по всьому світу.

Рекламні наклейки на авто
Розміщені рекламні наклейки на автомобіль

Ваш службовий автомобіль – найдешевший рекламний простір для вас. Рекламний простір автомобіля досить великий і може залучати велику кількість людей. Це також мобільна візитна картка – люди можуть дуже легко бачити контактні дані.

Для того, щоб познайомитися з більшою кількістю наших продуктів, перегляньте нашу пропозицію, представлену на сайті. Якщо у вас виникнуть запитання, звертайтесь до наших менеджерів за детальною консультацією. До зустрічі!

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку у нас на сайті! Консультація від спеціаліста безкоштовна!