Треба ефективна, оригінальна і бюджетна реклама у Чернівцях? Вихід є! Замовляйте прогресивну рекламу на чернівецькому громадському транспорті у компанії «ПромоЕкспрес».

Сьогодні транспортна реклама Чернівці – популярний спосіб просування свого бізнесу з максимальним охопленням всього міста. Порівняно з іншими видами зовнішньої реклами вона коштує менше, працює довше та продуктивніше через свою рухливість, можливість регулярного доступу до цільової аудиторії.

Особливості реклами на транспорті у м. Чернівці

1. Динамічність транспортних засобів. Згідно з численними дослідженнями, продуктивність рухливого рекламного зображення аж у 5 разів вища, ніж стаціонарного. Саме цей плюс вважається найбільш переконливим. Динаміка транспортних засобів допомагає охопити рекламою все місто, а, отже, – максимальну кількість потенційних споживачів.

2. 99% контактів з рекламою на транспортних засобах. Величезні розміри рекламного зображення на транспорті перетворюють його у найбільш помітну рекламу у всьому місті. А через помірний рух транспорту час запам’ятовування реклами триває немало: від 16 до 20 секунд.

3. Реклама, на яку звертають увагу. Барвисті борти чернівецького тролейбуса, автобуса, маршрутки привертають увагу не тільки пішоходів, туристів, пасажирів, але також водіїв інших видів транспорту. Отже, це нагода активізувати якомога більший відсоток Ваших потенційних клієнтів.

4. Тривалий контакт з рекламним зображенням. Затори, повільний рух тролейбусів, маршруток в час пік, затримки транспорту на зупинках, багато рейсів протягом дня – це фактори, які позитивно впливають на продуктивність Вашої реклами на чернівецькому транспорті.

5. Ефектна й ненав’язлива реклама Вашого бізнесу. Наш досвідчений дизайнер реклами безкоштовно розробить унікальний макет майбутньої реклами. Оригінальна, ще й динамічна, реклама в рази збільшує кількість потенційних клієнтів, які переглянуть і запам’ятають Вашу рекламу.

Переваги співпраці з нами

  • Широка географія. Наше рекламне агентство займається виготовленням і розміщенням унікальної реклами на тролейбусах, трамваях, автобусах, маршрутних таксі, а також на всіх видах корпоративного транспорту в обласних центрах Західної України.
  • Рекламний досвід тривалістю більше, ніж 10 років.
  • Кваліфіковані менеджери по роботі з клієнтами, дизайнери, монтажні бригади.
  • Повний цикл виробництва транспортної реклами.
  • Гарантія якості у вигляді фотозвіту.
  • Пропонуємо продуктивну співпрацю напряму, без третіх осіб.
  • Лише якісні німецькі плівки.
  • Оперативність, своєчасність, індивідуальний підхід до кожного замовника.

Звертайтеся у «ПромоЕкспрес»! Розробимо ефективне рекламне рішення для бізнесу у Вашому місті!