Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Реклама на авто ціна

Корпоративний автомобіль – найдешевший рекламний засіб – його варто використовувати для посилення поінформованості про існування бренду на ринку. Транспортний засіб, покритий рекламними наклейками, привертає погляд і дозволяє виділятися. Розміщуючи на ньому рекламу, ваші товари або послуги можуть охопити ще більшу аудиторію клієнтів, а сама реклама на авто ціна вас приємно здивує.

Порахувати ціну онлайн
Реклама на авто ціна
Така реклама на авто – 90$

Ми розміщаємо наклейки на авто за допомогою високоякісної німецької плівки Oracal, яка має гарантію якості. Цей матеріал захищає від механічних пошкоджень, наприклад від подряпин на автомийці. Він також захищає автомобіль від погодних умов та УФ-випромінювання. Брендування авто виконують наші фахівці, які мають досвід роботи в цій галузі понад чотирнадцять років.

Плюси реклами на корпоративному автомобілі

  • Динамічність;
  • Безперервність;
  • Доступна ціна;
  • Легкість візуального сприйняття;
  • Широке охоплення цільової аудиторії.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Захистіть фарбу від пошкоджень

Ми часто беремось за поклейку авто плівкою, щоб захистити фарбу автомобіля від пошкоджень. Для цього ми використовуємо безбарвні захисні плівки. Це дозволяє уникнути подряпин лакофарбового покриття і захищає від шкідливого впливу дорожньої солі взимку. Якщо ви хочете подбати про візуальний стан транспортного засобу, виберіть професійну послугу “наклейки на машину”. Чернівці, Хмельницький, Ужгород, Львів, Тернопіль, Рівне, Луцьк, Івано-Франківськ – ми обслуговуємо клієнтів з будь-якої точки Західної України. Ми працюємо з якісними матеріалами та звертаємо увагу на деталі. Рекламна компанія “ПромоЕкспрес” також надає гарантійне обслуговування на розміщене рекламне зображення терміном на 12 місяців.

Реклама на авто ціна

Ціна за розміщення наклейки на авто складається із декількох складових:

  • Розмір транспортного засобу для розміщення реклами на авто, стан поверхні та її складність (плоска, вигнута, рифлена тощо);
  • Брендування автомобіля також залежить від типу і виду використаних матеріалів;

Реклама на авто ціна. Аплікація з кольорової плівки.

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORACAL 641500 грн.
ORACAL 651620 грн.
ORACAL 751730 грн.

*Зазначені ціни є орієнтовними. Актуальні станом на весну 2020 р.

Фотодрук рекламного зображення 

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORAJET 3640510 грн.
ORAJET 3651890 грн.
ORAJET 3551990 грн.

*Вартість за 1 м² з ламінацією та монтажем на транспортний засіб. Мінімальне замовлення – 2000 грн.

Наші переваги

Серед постійних клієнтів рекламної компанії “ПромоЕкспрес” є представники всіх без винятку галузей. Нашою продукцією користуються і великі компанії, і малий бізнес. Після отримання замовлення менеджери нашої компанії миттєво займуться розробкою дизайну. Для того, щоб розмістити брендування авто, нам достатньо 7 днів.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!