Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання машини плівкою ціна

Обклеювання машини плівкою ціна залежить від декількох факторів. Перший найважливіший елемент – це розмір зображення та технологія виконання. Також ціна залежить від виду і розміру транспортного засобу. Рекламну групу на легкових автомобілях поділили на три підкатегорії, тобто найменші транспортні засоби – група MINI, середні автомобілі – група MIDI, і найбільші, тобто пасажирські автомобілі MAXI. Транспортні засоби найбільших автомобілів у пасажирській версії включають усі транспортні засоби KOMBI довжиною кузова понад 450 см, позашляховики довжиною понад 4,5 м та автомобілі типу VAN.

Порахувати ціну онлайн

Обклеювання машини плівкою ціна. Аплікація з кольорової плівки.

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORACAL 641500 грн.
ORACAL 651620 грн.
ORACAL 751730 грн.

*Зазначені ціни є орієнтовними. Актуальні станом на весну 2020 р.

Фотодрук рекламного зображення 

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORAJET 3640510 грн.
ORAJET 3651890 грн.
ORAJET 3551990 грн.

*Вартість за 1 м² з ламінацією та монтажем на транспортний засіб. Мінімальне замовлення – 2000 грн.

Від чого залежить обклеювання машини плівкою ціна?

Обклеювання машини плівкою ціна залежить від вибраного матеріалу. В нас великий асортимент плівок, ось найпопулярніші з них:

  • Oracal 641- самоклеюча плівка або ще її називають вініловою. Її використовують для брендування авто та розміщення наклейки на авто. Термін використання цієї плівки від 3-х до 5-ти років. Сама поверхня плівки – матова або глянцева. Має 60 різних кольорів.
  • Oracal 751 – високоякісна плівка преміум-класу, термін експлуатації якої становить від 7 до 8 років. Поверхня плівки – матова. Країна виробник – Німеччина.
  • Oracal 451 — міцна плівка для гнучких поверхонь таких як тент або банер. Термін експлуатації 3-4 роки. Поверхня плівки – шовковисто-матова.
  • One Way Vision – спеціальна плівка, яку використовують для поклейки реклами на вікно автомобіля, вітринах тощо. Вся справа в ефекті: з боку вулиці ви бачите те зображення яке на ній надруковано, а з середини вільно видно вулицю.
Обклеювання машини плівкою ціна
Плівка для обклеювання авто

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Деталі реклами на автомобілі

Для виготовлення та розміщення реклами на автомобілях використовуються лише високоякісні матеріали, які можуть забезпечити візуально привабливий та довговічний показ вашої пропозиції. Всі наклейки на авто ми обов’язково ламінуємо для того, щоб забезпечити міцний захист від механічних пошкоджень та вицвітання протягом усього терміну служби. Рекламна компанія “ПромоЕкспрес” вже понад 14 років на ринку рекламних послуг. Наша рекламна компанія спеціалізується на брендуванні автомобілів усіх типів та марок, зокрема машин, що здійснюють різноманітні вантажні перевезення. Звертайтесь до нас вже зараз, і ми здійснимо якісне брендування вашого автомобіля, а обклеювання машини плівкою ціна вас приємно здивує!

Обклеювання машини плівкою ціна
Процес обклеювання машини плівкою

Географія нашої діяльності розповсюджується на територію всієї Західної України.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації від фахівця!